Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 24. júl 2019

Najkrajšie bazény na svete

Celý rok snívame olete, slnečných dňoch avšetkých outfitoch, ktoré chceme počas tohto obdobia vytvoriť. Veľmi rýchlo však zabúdame na menej príjemnú stránku leta- tropické horúčavy, ktoré naše územie zasahujú čoraz častejšie aintenzívnejšie.

Najkrajšie bazény na svete

Celý rok snívame o lete, slnečných dňoch a všetkých outfitoch, ktoré chceme počas tohto obdobia vytvoriť. Veľmi rýchlo však zabúdame na menej príjemnú stránku leta- tropické horúčavy, ktoré naše územie zasahujú čoraz častejšie a intenzívnejšie. Na takúto situáciu je však len jediné a veľmi jednoduché riešenie- schladenie sa vo vode. Skočte si preto s nami do jedných z najkrajších bazénov na svete aspoň virtuálne.

Belmond Hotel Caruso, Taliansko

Na Amalfitánskom pobreží nájdete hotel Caruso, ktorý sa nachádza v budove z 11.storočia. Okrem toho má infinity pool s výhľadom na romantické útesy.

Wildflower Hall, India

Hotel, ktorý nájdete v hustom cédrovom lese je ako oáza luxusu. Nenapodobiteľné výhľady na okolitú prírodu vám vyrazia dych.

2

Amanera, Dominikánska republika

Premyslené zasadenie do prostredia, hra s neutrálnymi farbami a dokonalé podmanenie prírodou tvoria celú atmosféru bazénu v tomto hoteli.

4

Post Ranch Inn, Kalifornia

Severná Kalifornia je očarujúca. Drsná, romantická a pritom taká podmanivá. Prelínajú sa tu lesy s pobrežiami, a toto celé môžete sledovať z bazénu v luxusnom penzióne .

5

Viceroy Los Cabos, Mexiko

Architektonický skvost, ktorý nájdete v Mexiku vyniká svojimi vodnými plochami. Oslavuje tento element v tom najkrajšom zmysle.

6

Grace Hotel, Santorini

Na to, aby ste zažili nezabudnuteľné dni na Santorini nepotrebujete veľa. Stačí vám bude výhľad z infinity bazéna v hoteli Grace.

7

One&Only Reethi Rah, Maldivy

Určite sa zhodneme na tom, že Maldivy sú raj. Ak k tomu prirátame takýto bazén, zaručene sa vám nebude chcieť ísť domov.

8

The Cambrian, Švajčiarsko

Aj hory majú niečo do seba. Ak budete poriadne hľadať, nájdete aj dokonale luxusné útočisko s tým najkrajším výhľadom na okolité lesy.

10

The Lake Argyle Resort, Austrália

Hovorí sa mu aj rajská záhrada a oprávnene. Unikátne prostredie jazera Argyle v Austrálii síce robí najväčšiu robotu, no zaplávať si „medzi horami“ je poriadny zážitok.

9

Four Seasons Safari Lodge Serengeti, Tanzánia

Každý dobrodruh a milovník prírody ocení polohu a dizajn hotela Four Seasons v Tanzánii. Zaplávať si totiž môžete v bazéne priamo v divočine s výhľadom na autentické prostredie a život.

11

Foto: archív hotelov

1703

Súvisiace články