Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 10. júl 2019

Najkrajšie hotely mimo civilizácie

Mali ste už niekedy potrebu dať si pauzu od civilizácie aspoň na chvíľu? Máte chuť na digitálny detox alebo jednoducho chcete úplne vypnúť?

Najkrajšie hotely mimo civilizácie

Mali ste už niekedy potrebu dať si pauzu od civilizácie aspoň na chvíľu? Máte chuť na digitálny detox alebo jednoducho chcete úplne vypnúť? Vydajte sa do jedného z týchto hotelov, ktoré sú dostatočne vzdialené od zvyšku civilizácie.

Tainaron Blue Retreat, Grécko

Bývalé opevnenie z 19.storočia dnes slúži ako boutique hotel v Grécku. Má len 3 izby, no tie ponúkajú nádherný výhľad na Stredozemné more, nádherný interiér a kus histórie.

Shipwreck Lodge, Namíbia

Hotel, ktorého vilky pripomínajú stroskotané loďky uprostred púšte. Každá z 10 viliek má obrovské okná, ktoré umožňujú obdivovanie dún a divokých hyen či púštnych levov.

2

Barefoot Luxury, Kapverdy

12 kamenných viliek na Kapverdách majú prirodzene splývať s okolím Baia de João d'Evora, kde sa nachádzajú. Interiér je moderný, kombinuje množstvo prírodných prvkov a ponúka výhľad na Atlantik.

3

Alila Yangshuo, Čína

Bývalý cukrový mlyn z roku 1960 je dnes boutique hotelom v Číne. Pôsobí drsne, dizajnovo a romanticky zároveň, a navyše nezabúda ani luxusné aspekty cestovania, ktoré podčiarkuje krásny bazén.

4

Punta Caliza, Mexiko

Na ostrov Holbox, na ktorom sa tento hotel nachádza sa dostanete len loďou. Nepremávajú na ňom žiadne autá, avšak nádherný dizajn si môžete užiť práve v tomto hoteli inšpirovanom mayskou architektúrou.

5

The Kumoan, India

Hotel, ktorý sa nachádza v 1600 m nad morom a ponúka dych-berúce výhľady na okolité Himaláje. Interiér bol navrhnutý tak, aby ponúkal maximálny zážitok z prírody, do ktorej je zasadený.

6

Al Faya Lodge, SAE

Hotel uprostred púšte, ktorý poskytuje úplne iný zážitok z cestovania na kaý sme zvyknutí. Budete sa tu skutočne cítiť ako mimo civilizácie a dokonalý oddych vám poskytne nielen bazén, ale aj spa.

7

White Desert, Antarktída

Luxusné igloo nájdete na Antarktíde v komplexe White Desert. Nachádza sa uprostred zasneženej krajiny, no zároveň od nej poskytuje dokonalý únik v podobe pohodlných interiérov.

8

Domes Charlevoix, Kanada

Hotel bol navrhnutý v súlade s prírodou a jeho eko domčeky na stromoch tiež vynikajú aj dizajnom. Sú vybavené všetkým, čo na dovolenke potrebujete a navyše poskytujú unikátny zážitok z cestovania.

9

The Pumphouse, Austrália

Budova z roku 1940 pôvodne slúžila ako turbína, no teraz je premenená na boutique hotel. Francúzske okná poskytujú výhľad na neďaleké jazero, a fasáda ako aj interiéry si zachovali svoju historický charakter.

10

Foto: archív hotelov

1111

Súvisiace články