Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 9. apríl 2019

Najlepšie cestovateľské vychytávky

Ako posunúť vaše zážitky zcestovania na novú, lepšiu úroveň? Pomôžu vám vtom tieto nástroje apomôcky, ktoré sa postarajú ojednoduchšie apraktické balenie.

Najlepšie cestovateľské vychytávky

Ako posunúť vaše zážitky z cestovania na novú, lepšiu úroveň? Pomôžu vám v tom tieto nástroje a pomôcky, ktoré sa postarajú o jednoduchšie a praktické balenie.

Away x Tile štítok

Týmto štítkom si jednoducho označíte svoju batožinu a navyše ju vďaka zabudovanému čipu môžete sledovať prostredníctvom príslušnej aplikácie.

Wacaco Minipresso

Ak patríte k tým z nás, ktorí si nevedia predstaviť deň bez svojej rannej kávy, poteší vás tento produkt- prenosný espressovač, vďaka ktorému si kávu pripravíte hocikde a hocikedy.

2

Travelon Laundry Soap vlhčené obrúsky

Dezinfekčné, antibakteriálne obrúsky, ktoré potešia aj v prípade, že cestujete iba s príručnou batožinou. Sú kompaktné a multifunkčné.

3

Nafukovacie vešiaky

Nafukovacie vešiaky jednoducho zložíte, nezaberú takmer žiadne miesto a sú ľahučké. Nikdy sa vám už preto nestane, že budete mať v hoteli či apartmáne nedostatok vešiakov.

4

Steamery Cirrus No.2 Travel Steamer

Aj v prípade, že si do kufra zbalíte dokonale poskladané košele či šaty, ich vykrčeniu sa zabrániť nedá. Jednoducho to však napravíte týmto malým naparovačom.

5

Matador Pocket Blanket 2.0

Ľahká a vodeodolná deka, ktorú využijete napríklad pri piknikoch či na pláži. Jej rohy maju zabudované závažie, čiže vám ju ani neodfúkne.

6

Packshi Shirt Travel Case

Túto pomôcku ocení každý, kto cestuje s plným kufrom košieľ. Je do špeciálny obal navrhnutý na ich ochranu pred vykrčením.

7

Satechi USB zvlhčovač

Hotelové izby sú takmer vždy klimatizované, čoho následkom je extrémne suché prostredie. Všetci, ktorým to nevyhovuje ocenia tento mini zvlhčovač, ktorý stačí pripevniť o fľašu.

8

Foto: archív firiem

2176

Súvisiace články