Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 5. apríl 2019

Glamping: Kampujte so štýlom

Túžba po autenticite síce na jednej strane poháňa súčasné cestovanie, avšak exkluzivita aunikátnosť stále majú svoje slovo. Práve preto vznikajú miesta, ktoré dokážu prepojiť obe tieto stránky cestovania.

Glamping: Kampujte so štýlom

Túžba po autenticite síce na jednej strane poháňa súčasné cestovanie, avšak exkluzivita a unikátnosť stále majú svoje slovo. Práve preto vznikajú miesta, ktoré dokážu prepojiť obe tieto stránky cestovania. Glamping prepája slová glamour a camping, čo vysvetľuje jeho filozofiu- priniesť štýl do autenticity kempovania. Pozrite si náš výber najkrajších glampingových zariadení.

The Castle House, Joshua Tree

Autentická jurta v strede Kalifornie. Tento krásny biely stan ukrýva najzákladnejšie potreby, no všetko čo v ňom nájdete bolo vyrobené na mieru. Farené vzory materiálov tu vytvárajú príjemnú atmosféru.

2

Glamp Monroe, Monroe

Tento exkluzívny stan nájdete v štáte Washington. Nachádza sa v obklopení záhrady s mnohými vodnými prvkami. K dispozícii má samotnú záhradu s BBQ. Interiér je zariadený v glam- camp štýle, zaujímavých farbách a retro nábytku.

3 4

Alpenglow, Glacier View

Na Aljaške nájdete tento stan, ktorý sa nič nehrá. Ponúka najzákladnejšie potreby, pričom bol zariadený v maximálne prírodnom duchu. Ponúka dokonalý oddych od civilizácie, pričom z terasy sa vám naskytne krásny výhľad na okolie.

5 6

Under Canvas, Yellowstone

Ak je luxusná kempovačka to, čo hľadáte, očarí vás tento stan v štýle safari, ktorý však nájdete v Národnom Parku Yellowstone. Vo vnútri vás privíta mäkká posteľ z masívneho dreva a štýlový nábytok.

7 8

Moon Camp, Joshua Tree

Moon Camp síce nie je o stanoch, avšak návštevníkov ubytuje v autentických kamenných domčekov v Joshua Tree. Interiér kombinuje modern a tradičné prvky a vonku môžete využívať BBQ či spoločné fitko.

9 10

Foto: airbnb

1469

Súvisiace články