Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 5. apríl 2019

Najkrajšie houseboats na AirBnB

Dobrodružní cestovatelia, ale aj hľadači unikátnych miest určite ocenia netradičné ubytovacie zariadenia, akými sú houseboats. Lode pretvorené tak, aby sa vnich dalo bývať sú príjemným spestrením pri vašich cestovateľských dobrodružstvách.

Najkrajšie houseboats na AirBnB

Dobrodružní cestovatelia, ale aj hľadači unikátnych miest určite ocenia netradičné ubytovacie zariadenia, akými sú houseboats. Lode pretvorené tak, aby sa v nich dalo bývať sú príjemným spestrením pri vašich cestovateľských dobrodružstvách. Tieto sú podľa nás jedny z najkrajších.

Ziggy Stardust, Jamajka

Štvorizbový houseboat, ktorý poteší každého milovníka surfovania. Nachádza sa neďaleko surférskych pláží v oblasti Rockaway Beach, ako aj rybárskych lokalít. Je dekorovaná v jednoduchom štýle s modernými prvkami a cítiť z nej uvoľnenú atmosféru.

2

The River Den, Kanada

Loď zakotvená v riečnom prístave v meste Wakefield neďaleko Ottawy. Majiteľ si ju sám vyrobil a jej interiér je zariadený autentickým rustikálnym nábytok, ktorý vytvára romantickú atmosféru. Pokiaľ máte chuť na digitálny detox, toto je miesto pre vás pretože nemá elektrinu! Na varenie môžete využiť malú piecku.

3 4

Ferryboat, USA

V kalifornskom mestečku Sausalito kotví tento bývalý trajekt z roku 1888, ktorý bol premenený na luxusné ubytovacie zariadenie. Interiér využíva námornícke prvky, je celý presvetlený a okrem zimnej záhrady má aj terasu. Ubytuje až 6 hostí.

5 6

Houseboat, Holandsko

Minimalisticky a príjemne zariadený houseboat vás privíta v Amsterdame. Jeho interiér skôr pripomína loftové byty, využíva svetlé drevo a bielu farbu, vďaka čomu pôsobí svetlo a pozitívne. Okrem toho ponúka krásny výhľad na rieku Amstel.

7 8

Pirate’s Life, USA

Tento maličký, no o to čarovnejší houseboat kotví v Južnej Karolíne. Pohodlne ubytuje troch hostí, ktorí si môžu vychutnať jeho nádherný interiér ladený v bielej a tyrkysovej. Kombinuje chabby chic prvky s modernými elementami a na streche má terasu!

9 10

Houseboat, Dánsko

Zrekonštruovaná loď, ktorá využíva recyklované materiály, aj zreštaurovaný retro nábytok. Má jednu izbu, ideálnu pre pár a nádhernú atmosféru, ktorú vytvárajú nenútené eklektické kúsky. Nechýba ani vlastná terasa a obrovské okná s výhľadom na okolie.

11  12 

Barge St. Michel, Francúzsko

Paríž je plný rôznych houseboatov, no tomuto sa len tak hocičo nevyrovná. Presklenné strechy, terasa, čistučký, biely interiér s prírodnými prvkami a jemné náznaky moderného dizajnu. Nehovoriac o nádhernom výhľade na okolitú parížsku architektúru, je idylkou pre romantický pobyt vo dvojici.

13 14

Aqua Villa, Švédsko

Veľký, unikátny houseboat, v ktorom si vieme predstaviť bývať aj dlhodobo. Ukotvená je v prístave iba 7 minút autom od centra. Vybavená je všetkým, čo by ste mohli potrebovať na života a na troch podlažiach nájdete všetko od kozubu, terasy až po pracovňu. Rieka, na ktorej kotví v zime zamŕza, takže sa na nej môžete korčuľovať či hrať hokej, a v lete sa v nej zase okúpete.

15 16

Foto: AirBnB

1402

Súvisiace články