Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 19. apríl 2013

Cestovateľská vychytávka: Kufor LV na štyroch kolesách

Kultový rad kufrov Pégase sa rozširuje o nový cestovný kufor Louis Vuitton Zéphyr so štyrmi kolieskami, v ktorom sa ikonická elegancia stretáva s praktickou stránkou cestovania.Retro vzhľad, poctivé krivky a navyše štyri kolieska. Štýlový a ergonomický kufor Zéphyr je novou hviezdou radu cestovnej batožiny značky Louis Vuitton.

Cestovateľská vychytávka: Kufor LV na štyroch kolesách

19.4.2013

Kultový rad kufrov Pégase sa rozširuje o nový cestovný kufor Louis Vuitton Zéphyr so štyrmi kolieskami, v ktorom sa ikonická elegancia stretáva s praktickou stránkou cestovania.

LV_Zephyr_01


Retro vzhľad, poctivé krivky a navyše štyri kolieska. Štýlový a ergonomický kufor Zéphyr je novou hviezdou radu cestovnej batožiny značky Louis Vuitton. Táto značka robí od roku 1854 spoločníka najslávnejším cestovateľom sveta. Každý kúsok je dômyselne navrhnutý a dokonale vyrobený. Najnovší model Zephyr zostáva verný tradičnej remeselnej dokonalosti značky.

LV_Zephyr_02Dômyselná ochrana vecí
Plátno Monogram, ktorým je kufor potiahnutý, stelesňuje nadčasovú eleganciu, ale aj odolnosť proti oderu a dlhodobú životnosť. Ide vôbec o prvú značkovú batožinu z takzvaného termo-komprimovaného plátna. Kufor je konštruovaný a spracovaný tak, aby vydržal požiadavky častého cestovania - škrupinová technológia zabezpečuje, že batožina je nielen pevná, ale aj pružná, vďaka čomu dobre absorbuje nárazy, a zároveň príjemná na dotyk. Takto bezpečne chráni všetky poklady cestovateľa pred poškodením. Jednotlivé diely sú rezané vodným lúčom, takže do seba bezchybne zapadajú. Prešívané spoje sú jednak estetickým prvkom, jednak zvyšujú robustnosť a odolnosť kufra.

LV_Zephyr_03Prehľadné usporiadanie
Vystuženie zo sklenených vlákien, umiestnené diskrétne pod zipsom, umožňuje veľmi jednoduché otváranie kufra, pričom jeho obsah je vždy dokonale chránený. Vnútri možno nájsť rovnako premyslené a praktické riešenie. Niekoľko uzavretých a rozmerovo nastaviteľných oddelení ponúka nekonečnú variabilitu možností uskladnenia vecí. Kufru Zéphyr, samozrejme, nechýbajú prvky, také známe pre túto historickú značku: svetlozlatá patina kožených držadiel, iniciály LV, či desiatky diskrétnych a dômyselných vylepšení a pomôcok, ktoré robia cestovanie príjemným.
LV_Zephyr_04LV_Zephyr_05
spracovala: Anna Salvová
foto: Louis Vuitton



 

    15803

    Súvisiace články