Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Gastro / 25. september 2019

Jacquemus otvára v Paríži reštauráciu!

Len pred pár dňami oznámila módna značka Maison Kitsuné, že ku svojim kaviarňam otvára prvú reštauráciu vParíži adnes sa knej pridáva aj obľúbený dizajnér Simon Porte Jacquemus. Po tom, ako vlete otvoril štýlovú kaviareň Café Citron sa vydáva do gastro biznisu so svojou novučkou reštauráciou Oursin.

Jacquemus otvára v Paríži reštauráciu!

Len pred pár dňami oznámila módna značka Maison Kitsuné, že ku svojim kaviarňam otvára prvú reštauráciu v Paríži a dnes sa k nej pridáva aj obľúbený dizajnér Simon Porte Jacquemus. Po tom, ako v lete otvoril štýlovú kaviareň Café Citron sa vydáva do gastro biznisu so svojou novučkou reštauráciou Oursin.

@oursinparis

Slovo oursin znamená morský ježko, čo napovedá aj o kuchyni, ktorú bude reštaurácia podávať. Pôjde o stredomorskú kuchyňu a servírovať bude morské špeciality, cestoviny, šaláty aj dezerty. Nachádzať sa bude rovnako ako Café Citron, v Galeries Lafayette.

1@trentetroisdegres 2@suzeleurs

Interiéry sú inšpirované takisto stredomorským štýlom, dominujú v nich svetlé tóny bielej a slonovinovej, ktoré presvetľujú francúzske okná. Steny dekorujú ručne vyrábané keramické nádoby a sochy, ktoré sú navyše krásne nasvietené. Ratanový nábytok a umelecky pôsobiaca jedálenská keramika pridávajú do interiéru dávku autenticity a dizajnového ducha.

3@jadepsimon 4@jadepsimon

Reštaurácia je otvorená od 12.00 do 22.00 každý deň a stôl na obed či večeru si môžete zarezervovať priamo na stránke reštaurácie.

Foto: Instagram

1405

Súvisiace články