Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Gastro / 3. júl 2019

Módny dom Fendi otvoril kaviareň v Londýne

Talianske luxusné značky si zjavne postupne podmaňujú Londýn. Avšak nie módou, ale kávou asladkosťami.

Módny dom Fendi otvoril kaviareň v Londýne

Talianske luxusné značky si zjavne postupne podmaňujú Londýn. Avšak nie módou, ale kávou a sladkosťami. Teda aspoň tak sa to javí po tom, ako značka Prada otvorila svoju prvú pobočku cukrárne s kaviarňou Marchesi mimo Talianska v Londýne. Teraz sa k nim pridáva ďalšia talianska značka, Fendi.

8

Fendi Cafe and Peekaboo Bar je tematická kaviareň a bar v ikonickom nákupnom dome Harrod’s. Vznikla v spolupráci s umelcom s LA, Joshua Vides, ktorý zahalil interiér do monochromatických grafík a ozdobil ho Fendi kabelkami. Okrem toho, že si tu môžete objednať napríklad cappuccino či tortu s logom značky, tiež slúži ako pop-up na personalizovanie svojej vlastnej Peekaboo kabelky. Každý si doslova môže namixovať kabelku podľa svojch predstáv, pričom vybrať si môže rúčku a popruh, ale aj typ siluety. K dispozícii je dokopy 20 alternatív siluety, 25 možností popruhov a 7 typov rúčok.

4

6  7 

5

Na 5.poschodí nájdete Fendi Caffe, unikátny priestor, ktorý je dekorovaný Videsovým umením. Je doslova potešením pre oko a ideálnym insta-priestorom. Nanešťastie, tento projekt bude otvorený len počas leta, takže Peekaboo bar vás privíta len do 28.júla a Fendi Caffe vás pohostí do 31.augusta.

2

3

Foto: archív značky

1755

Súvisiace články