Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Gastro / 27. marec 2019

Jacquemus otvára v Paríži kaviareň

Módne domy častokrát prekračujú hranice dizajnu a z času na čas zablúdia aj do gastro sveta. Medzi tie najznámejšie fashion-food projekty patrí Gucci Osteria, Café Dior by Pierre Hermés či The Blue Box Café značky Tiffany.

Jacquemus otvára v Paríži kaviareň

Módne domy častokrát prekračujú hranice dizajnu a z času na čas zablúdia aj do gastro sveta. Medzi tie najznámejšie fashion-food projekty patrí Gucci Osteria, Café Dior by Pierre Hermés či The Blue Box Café značky Tiffany. Jedným z najnovších je kaviareň značky Jacquemus.

Kaviareň s názvom Citron bude oficiálne otvorená 28.marca a nájdete ju v populárnom obchodnom centre Galeries Lafayette na Champs- Élysées. Názov Citron je zároveň franúczskym pojmom pre citrón a projekt vznikol v kolaborácii s dizajnérovou obľúbenou reštauráciou Caviar Kaspia.

simon

Simon Porte Jacquemus ponúkol svojim fanúšikom prvý pohľad do kaviarne na Instagrame a vyzerá to tak, že sa máme na čo tešiť. Menu bude plné krásnych dezertov, ktoré pripravia špecializovaní pastry chefovia z kultovej reštaurácia Caviar Kaspia.

Foto: Instagram

1445

Súvisiace články