Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 13. apríl 2021

Jednoduché účesy na bad hair day

Každá z nás má občas bad hair day, kedy si nedokážeme s našimi vlasmi poradiť. V tejto situácii je najlepšie zmieriť sa so zhoršenými podmienkami a prispôsobiť tomu aj svoj vlasy.

Jednoduché účesy na bad hair day

Každá z nás má občas bad hair day, kedy si nedokážeme s našimi vlasmi poradiť. V tejto situácii je najlepšie zmieriť sa so zhoršenými podmienkami a prispôsobiť tomu aj svoj vlasy. Tieto účesy sú rýchle, jednoduché a využiteľné aj vtedy, keď s nami naše vlasy nespolupracujú.

Štýlovo strapatá

Podobný účes môžete bežne zahliadnuť v uliciach Paríža, nielen počas bad hair dni. Pôsobí ležérne a štýlovo. Stačí vlasy jemne nastrapatiť alebo natupírovať, povytiahnuť pár pramienkov pri tvári a zvyšok vlasov zopnúť do strapatého drdolu alebo konského chvosta.

@sabinasocol

90's vibe

Ak máte radi štýl 90.rokov, vyskúšajte tento jednoduchý účes. V podstate ide o o dva copíky vytvorené z vrchnej časti vlasov nad oboma ušami. Stiahnite gumičkou alebo zaujímavými štipcami a účes je na svete.

amandaleehair @amandaleehair

Zapletená

Praktický účes, ktorý sa hodí každému, pôsobí dievčensky a hravo. Na dni, kedy to s vlasmi nemáme jednoduché je ako stvorený pretože zamaskuje najrôznejšie nedostatky od straty objemu až po neskrotnosť prameňov.

negin mirsalehi@negin_mirsalehi

Wet look

Keď si nestihneme alebo zabudneme umyť vlasy, nasledujúci deň je ako stvorený na trendy wet look. Vytvorte z vlasov uhladený drdol alebo konský chvost a zafixujte lakom. Vlasy budú pôsobiť lesklo a zdravo a doplniť ich tiež môžete rôznymi sponkami.

sophfloyd@sophfloyd

So šatkou

Keď je to s vlasmi veľmi zlé, zachráni nás aj šatka! Stačí si vybrať svoju obľúbenú a uviazať ju do vlasov ako čelenku. Na zvyšok vlasov aplikujte suchý šampón, jemne nastrapaťte a môžete vyraziť. Takýto účes je veľmi chic a elegantný.

vitaliia@vitaliia

Sleek

Pomôcť si môžete aj s klasickým konským chvostom. Stačí ho pevne stiahnuť, aby ste vytvorili elegantne a uhladene pôsobiaci účes. Pohrať sa môžete aj s mini vrkôčikmi, ktorými účes môžete ozvláštniť. Alternatívne vám tiež pomôžu aj zaujímavé sponky.

justinemarjan@justinemarjan

Retro výčes

Ďalší retro účes, ktorý sa vám počas bad hair days zíde je tento jednoduchý výčes. Stačí stiahnuť vrchnú časť vlasov do “fontánky” a zvyšok vlasov nechať voľne splývať. Tento účes sa dá vytvoriť z rôznych dĺžok a navyše je veľmi praktický.

chloemorello@chloemorello

So štipcom

Aby tej retro inšpirácie nebolo málo, zabudnúť nemôžeme ani na štipce, ktoré sú už dlhšiu dobu mimoriadne obľúbeným vlasovým doplnkom. Jednoducho stačí pomoco neho vytvoriť strapatý drdol alebo len vytiahnuť konský chvost. Pramienky jemne povyťahujte, aby ste dosiahli messy look.

chloehayward @chloehayward_

Foto: Instagram

1576

Súvisiace články