Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 12. marec 2021

5 strihov pre jemné vlasy

Pokiaľ ste majiteľkou jemných vlasov, určite viete, aké ťažké je dodať im skutočný objem. Častokrát môžu pôsobiť spľasnuto a bez života, nehovoriac o tom, že žiaden účes pri nich nemá dlhú životnosť.

5 strihov pre jemné vlasy

Pokiaľ ste majiteľkou jemných vlasov, určite viete, aké ťažké je dodať im skutočný objem. Častokrát môžu pôsobiť spľasnuto a bez života, nehovoriac o tom, že žiaden účes pri nich nemá dlhú životnosť. Veľkú zmenu však dokáže urobiť správne zvolený strih! Tieto sú pre jemné vlasy ako stvorené.

Klasický bob

Okrem toho, že je tento strih mimoriadne štýlový, ale zároveň aj nadčasový, je ideálnou voľbou pre jemné vlasy. Tupo zastrihnuté konce vytvárajú ilúziu objemu a vlasy v tomto strihu jednoducho vyzerajú pevnejšie a hrubšie. Výsledkom sú ľahko udržiavateľné, zdravo pôsobiace vlasy.

@estelanewbold

Strategické vrstvy

Aj s dlhými vlasmi sa dá pohrať a ten správny kaderník vám určite bude vedieť poradiť vhodnú stratégiu. Pravdepodobne staví na prestrihnutie vrstiev, ktoré budú vytvárať ilúziu objemu. Okrem toho krásne orámujú vašu tvár, na ktorú budú odvádzať pozornosť.

rosiehw@rosiehw

Pixie

Áno, tento strih je stvorený pre odvážne ženy, ktoré chcú maximum voľnosti. Zvýrazňuje všetky črty tváre, pričom dôraz kladie na oči a lícne kosti, takže z vás spraví skutočnú rebelku. Čo sa týka objemu, vďaka dôklane prestrihaným vrstvám bude pôsobiť skutočne zdravo a bohato.

rubyrose@rubyrose

Lob

Predĺžený bob alebo lob je ideálny pre tie z nás, ktoré nechcú radikálnu zmenu v dĺžke ako to je v prípade bobu. Dĺžka zhruba po ramená a vlasy prestrihané v jemných vrstvách takisto dokážu vytvoriť krásny objem, jednoducho sa upravujú a vždy pôsobia sviežo.

phoebedynevor@phoebedynevor

S ofinkou

Správne zvolená ofina pre váš typ vlasov takisto dokáže divy. Vďaka nej môžu vlasy pôsobiť hrubšie, pevnejšie a objemnejšie. Ofina tiež viac upúta na váš pohľad a lícne kosti, pridáva vlasom na štruktúre a dimenzii.

rocky barnes@rocky_barnes

Foto: Instagram

8384

Súvisiace články