Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 24. február 2021

Účesy, ktorými zamaskujete odrastené korienky

Návšteva kaderníctiev je vtých dňoch zatiaľ vnedohľadne. Mnohé sme tak skončili sneustále odrastajúcimi vlasmi, ktorým každým dňom pribúdajú nové anové milimetre.

Účesy, ktorými zamaskujete odrastené korienky

Návšteva kaderníctiev je v tých dňoch zatiaľ v nedohľadne. Mnohé sme tak skončili s neustále odrastajúcimi vlasmi, ktorým každým dňom pribúdajú nové a nové milimetre. Našťastie však žijeme v dobe, kedy aj odrastené korienky môžeme považovať za chic a v najhoršom prípade ich vieme aj opticky zakryť v účese. Ako na to?

Nabok

Jednoduchý, rýchly a efektný, taký je trik s cestičkou nabok. Nielenže takýto účes pôsobí veľmi chic, odpútava pozornosť od odrastených korienkov bez toho, aby ste ich museli nejako maskovať. Je to jednoducho hra svetla a perspektívy.

@brycescarlett

 

 

Vrkoče

Ďalším jednoduchým trikom sú zapletené vlasy. Keď vytvoríte medzi dvoma farebnými tónmi presnú hranicu, oko až tak efektívne rozpozná rozdiel medzi nimi. Stačí tak vlasy zopnúť do obyčajného vrkoča alebo konského chvostu.

justinemarjan@justinemarjan

 

 

Starapatý cop

Podobne to je aj v prípade strapatého copu. Odrastené korienky sa veľmi rýchlo stratia, keď vytvoríte akýkoľvek cop. Ak ho však ešte aj nastrapatíte alebo nakulmujete do zaujímavých vĺn, od korienkov úplne odpútate pozornosť.

celmatique@celmatique

 

 

Drdol

Pevný, hladký drdol je takisto stará známa stávka na istotu. Vždy pôsobí elegantne, hodí sa na mnohé príležitosti a veľmi jednoducho ho vytvoríte v akýchkoľvek podmienkach. Hlavnú rolu v tomto prípade hrá perspektíva a lom svetla, ktoré sú pri drdole pre vlasy veľmi lichotivé.

brycescarlett@brycescarlett

 

 

Polovičný drdol

Vlastný recept na odrastené korienky majú aj šarmantné Franúzky, ktoré sa inšpirujú v 90.rokoch. Pokojne siahnu aj po polovičnom drdole v kombinácii so spustenými pramienkami do tváre, ktoré úplne priznávajú odrasty. Vďaka stylingu vlasov to však vôbec nevadí a pôsobí to maximálne chic a francúzsky ležérne.

sabinasocol@sabinasocol

Foto: Instagram

1389

Súvisiace články