Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 14. december 2020

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT: Vlasová starostlivosť s autenticitou

Minimalistické obaly, dôraz na jednoduchosť aúčinnosť, moderné siluety aj prístup kproduktom. Toto všetko sú piliere značky AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, ktorá si vás získa nielen svojim vzhľadom, ale aj celou filozofiou.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT: Vlasová starostlivosť s autenticitou

Minimalistické obaly, dôraz na jednoduchosť a účinnosť, moderné siluety aj prístup k produktom. Toto všetko sú piliere značky AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, ktorá si vás získa nielen svojim vzhľadom, ale aj celou filozofiou.

Vstúpte do sveta #authenticbeautymovement

Značka AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT je nováčikom na trhu, no ihneď od začiatku dokáže konkurovať tým najvýznamnejším hráčom. Založená bola v roku 2019 a dnes ju nájdete na trhu v 26 krajinách sveta, vrátane Česka a Slovenska. Postupne si získava čoraz viac odborníkov- kaderníkov, ale aj všetkých z nás, ktorí si potrpíme na dôkladnú starostlivosť o vlasy. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT vznikla ako reakcia na súčasný spôsob života moderných ľudí, ich preferencie a návyky. Značka je vegánska a holistická. Využíva overené ingrediencie známe svojimi účinkami, ale aj čistotou a zároveň jednoduchosťou. V jej ponuke dnes nájdete špecializované produkty na dennú starostlivosť o rôzne typy vlasov bez obsahu sulfátov, silikónov, parabénov, minerálnych olejov či umelých farbív. Všetky zložky v produktoch sú namiešané a skombinované tak, aby poskytli najvyššiu efektivitu a výživu. Starostlivosť o vlasy dopĺňa stylingová rada Embrace, ktorou vytvoríte moderné účesy rýchlo a jednoducho.

Textúra kedykoľvek: Airy textúrovací sprej

Vďaka ľahučkému textúrovaciemu spreju Airy budete môcť vlasom pridať na úžasnej textúre, krásne ladnom pohybe aj objeme. Postará sa o jemne strapatý efekt, ktorý do vlasov prinesie ležérne rebelský vzhľad. Receptúra v sebe spája kombináciu bambusovej celulózy, ryžového a tapiokového škrobu, ktoré sa starajú o suchý, štrukturujúci efekt a zároveň vlasy nezaťažujú. Akýkoľvek účes s použitím tohto spreju pôsobí ľahko, pohyblivo a chic. Výsledkom sú nedbalo elegantné vlasy.

SK CEE ABC LineExtensionCard AiryTextureSpray 2020 007266 X 1  abc airy texture spray 300ml 


 

Plážový look kdekoľvek: Nymph slaný sprej

Kto by nemiloval slanosť vo vlasoch, akú nám do nich dokáže priniesť letné kúpanie v mori? Tento pocit si teraz môžeme dopriať kedykoľvek a kdekoľvek, pokojne aj počas zimy. Jemne zlepený, hippie vzhľad vlasov jednoducho vytvoríte pomocou slaného spreja Nymph, ktorý vám do vlasov prinesie tú žiadanú letnú spomienku. Vlasy pritom nezaťažuje, práve naopak, pôsobia ľahko a hebko. Veľkým bonusom tohto produktu je aj to, že poskytuje ochranu pred tepelnou úpravou a to až do 230 stupňov.

SK CEE ABC Line extension Card Dry Nymph 1124603 X 1  abc website packshot nymph salt spray 

Styling akokoľvek: Nude púdrový sprej

Živý objem a pohyb do vlasov prináša púdrový sprej Nude, ktorý je určený na vytváranie strapatého vzhľadu s objemom. Vlasy dvíha od korienkov, čím zabezpečuje žiadaný dramatický efekt, no zároveň celý účes spevňuje. Tento produkt obsahuje starostlivo vyberané ingrediencie ako kremeň či tapiokový škrob, ktoré sa starajú o pružnosť celého účesu a zvýraznenie hustoty vlasov. Je skvelým prvkom na ozvláštnenie a oživenie akéhokoľvek účesu počas každého bežného dňa, ale aj slávnostnejších príležitostí.

SK CEE ABC LineExtensionCard NudePowderSpray 05 2020 001176 X 1  abc nude powder spray bottle 

Balíček Authentic Beauty Concept pozostávajúci z hydratačného šampónu Hydrate Cleanser, hydratačného kondicionéru Hydrate Conditioner a bambusovej kefy na vlasy v hodnote 50,80 € / 1 298 KČ, teraz môžete získať ako darček k ročnému predplatnému magazínu TOP FASHION! Viac info nájdete tu.

Foto: Authentic Beauty Concept

1432

Súvisiace články