Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 31. október 2020

Vlasové doplnky na jeseň 2020

Čo urobiť svlasmi, keď nám počasie nepraje aza oknami nás čaká vietor či dážď? Obráťte sa na pomoc štýlových vlasových doplnkov, ktoré nielen udržia vlasy na svojom mieste, ale aj vytvoria moderné, chic účesy.

Vlasové doplnky na jeseň 2020

Čo urobiť s vlasmi, keď nám počasie nepraje a za oknami nás čaká vietor či dážď? Obráťte sa na pomoc štýlových vlasových doplnkov, ktoré nielen udržia vlasy na svojom mieste, ale aj vytvoria moderné, chic účesy. 

Zamatové stuhy

Zamat a jeseň sú naša obľúbená kombinácia. Tento materiál pôsobí príjemne, hrejivo a navyše luxusne, čo z neho robí ideálneho adepta na vlasový doplnok. Túto sezónu preto siahnite po zamatovej stuhe do vlasov, či už v obľúbenej čiernej alebo trendy smaragdovej.

@emilisindlev

 

 

Retro spony

Rôznorodé spony a sponky, ktoré si možno pamätáte z 90.rokov sú teraz späť a v jesennom hairstylingu si našli svoje pevné miesto. Dajú sa využiť na rôzne spôsoby a v rôznych účesoch. Pohrajte sa s farbami, veľkosťami a vytvorte trendy jesenný účes, ktorý vďaka podpore sponiek vydrží aj vo vetre a daždi.

thatsaleaf@thatsaleaf

 

Čelenky

Túto jeseň sú veľmi populárne outfity v štýle school girl, založené na mini plisovanej sukni, svetroch a blúzkach. Ideálnym vlasovým doplnkom k takémuto outfitu je čelenka! Či už si vyberiete elastickú alebo pevnú verziu, dosiahnete ňou dokonalý look a lá Blair Waldorf v modernom svete.

emmanuellek @emmanuellek_

 

Štipce

Jeden z najpopulárnejších vlasových doplnkov, ktorý si nás získal už v lete, je štipec. Aj tento retro kúsok zažíva návrat na scénu a nosiť sa skutočne dá rôznorodo. Staviť môžete na maxi verziu, ktorou dokážete vypnúť všetky vlasy, alebo mini štipce, s ktorými môžete vytvárať sofistikované a jednoduché účesy.

mobinapeiman@mobinapeiman

 

Šiltovka

Tento doplnok síce nie je úplne pravým „vlasovým“ doplnkom, no je ideálnym riešením do sychravého jesenného počasia. V dnešnej móde sa športové šiltovky kombinujú s elegantnými kúskami, vďaka čomu vytvárajú chic výsledok. Navyše vlasy držia pokope a chránia pred dažďom. Nosia sa s rozpustenými vlasmi, ale aj s rôznymi copmi.

clairerose@clairerose

 

Baretky

Posledným kúskom z nášho výberu je baretka. Neodmysliteľná súčasť francúzskej módy si opäť získava masy. Takisto nejde o pravý vlasový doplnok, no v prípade horšieho počasia alebo bad hair day je to ideálna voľba. Nosiť sa dá s rozpustenými strapatými vlasmi, ale aj so sofistikovanými vlnami či dokonca s najrôznejšími vrkôčikmi.

aysha.sow@aysha.sow

Foto: Instagram

1426

Súvisiace články