Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 29. september 2020

Jesenná účesová inšpirácia

Po letných šatkách nastáva čas siahnuť po baretkách a plážové vlny vymeniť za ležérne konské chvosty, ktoré prežijú vdaždi avetre. Inšpirujte sa našimi tipmi avytvorte nenáročné jesenné účesy.

Jesenná účesová inšpirácia

Po letných šatkách nastáva čas siahnuť po baretkách a plážové vlny vymeniť za ležérne konské chvosty, ktoré prežijú v daždi a vetre. Inšpirujte sa našimi tipmi a vytvorte nenáročné jesenné účesy.

Half-Do

V angličtine sa na zaujímavý výčes používa výraz „updo“ a v prípade pololežérného, no pritom stále uhladeného looku sa používa pojem „half-do“. A práve tento half-do je dokonalou jesennou voľbou. Jednoducho a rýchlo ho vyčarujete z akejkoľvek dĺžky a navyše si ho môžete personalizovať doplnkami podľa svojho vkusu.

@mobinapei

Parisian Chic

Keď majú Parížanky bad hair day, tak ho veľmi rýchlo zamaskujú, napríklad aj takou baretkou. Nielenže je dokonalým jesenným doplnkom, ktorý pôsobí sofistikovane a nesmierne chic, no skryje aj neposedné vlasy. Stačí ich jemne nastrapatiť pre nedbalý dojem.

maralafontan@maralafontan

Boss Girl

Niekedy je jednoduchosť tou najelegantnejšou voľbou. Obyčajný hladký konský chvost s pár vytiahnutými pramienkami rámujúcimi tvár pôsobia elegantne a zároveň profesionálne. Jednoducho ideálna voľba do práce, tvorí ideálny pár s predĺženým sakom či trench coatom.

dulceida@dulceida

Street Smart

Na tie dni, kedy sa vám nechce vymýšľať nič extra a predsa sa neuspokojíte s basic konským chvostom alebo rozpustenými vlasmi. Stačí vytvoriť vysoký konský chvost a po celej dĺžke ho predeliť niekoľkými gumičkami. Tento účes pôsobí veľmi ležérne a pritom upravene.

maddiebriell@maddiebriell

Messy Braid

Keď sa neviete rozhodnúť medzi konským chvostom a vrkočom, doprajte si zapletený konský chvost. Jednoducho stiahnite na mieste, kde vám vyhovuje a zapleťte. Strapatá, ležérna verzia je ako stvorená na kombináciu s chunky svetrami.

chloehayward @chloehayward

Sleek

Posledným konským chvostom medzi našimi tipmi je jeho uhladená verzia, ktorú by ste pokojne mohli zvoliť aj na slávnostnejšiu udalosť. Stačí vlasy poriadne uhladiť a stiahnuť do pevného chvostu. Nechajte vyniknúť lesk vlasov, ktorý bude tým najlepším šperkom.

walkerkylee@walkerkylee

Foto: Instagram

1242

Súvisiace články