Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 19. apríl 2020

Štýlové účesy do karantény

Aj keď trávime celé dni v domácej karanténe, neexistuje dôvod, prečo by sme sa nemohli upraviť. Ak sa vám nechce robiť každé ráno full make-up, stavte to na zaujímavý účes.

Štýlové účesy do karantény

Aj keď trávime celé dni v domácej karanténe, neexistuje dôvod, prečo by sme sa nemohli upraviť. Ak sa vám nechce robiť každé ráno full make-up, stavte to na zaujímavý účes. Okamžite premení celú vašu vizáž a nezaberie veľa času ani energie. Vytvorte dokonalé, ležérne účesy ako stvorené na najbližšiu Zoom poradu.

S čelenkou

Najjednoduchšie, čo môžete urobiť, aby váš účes pôsobil upravene a zároveň ležérne, je použiť čelenku. Automaticky vám dodá štýl a navyše sa môžete pohrať s celkovým stylingom vlasov. Použiť môžete elastickú látkovú, plastovú alebo kľudne trendy mäkkú a lá Prada. Vlasy môžete nechať prirodzene alebo ich upravte do vĺn či vyžehlite.

@mobinapeiman

 

 

Víla

Romantický a veľmi dievčenský look dosiahnete týmto účesom. Po oboch stranách tváre oddeľte jemné pramienky vlasov zatočte ich a zopnite vzadu. Pár vláskov vytiahnite, aby vám orámovali tvár. Vlasy môžete jemne natočiť, aby ste dosiahli ešte viac éterický look.

sierrafurtado@sierrafurtado

 

Nízky drdol

Ďalšia veľmi jednoduchá alternatíva účesu, ktorý zvládnete doma. Vlasy stačí zviazať do jemne strapatého drdolu, ktorý však umiestnite nízko, takmer až pri krku. Niekoľko pramienkov môžete opäť vytiahnuť a nechať voľne splývať. Drdol zároveň jemne rozstrapaťte.

sarahchristine @sarahchristine

 

Vrkoče

Ak sa vám nechce experimentovať s novými účesmi, stavte na overenú klasiku- dva vrkoče. Dosiahnete maximálne ležérny výsledok, ktorý však zároveň pôsobí upravene. Je omladzujúci, energický a navyše aj praktický.

negin mirsalehi@negin_mirsalehi

 

Pirátka

Trendy účes priamo z prehliadkových mól. Šatka sa túto sezónu bude nosiť po pirátsky a ide o dokonalú pomôcku v prípade, že sa vám nechce umývať vlasy, no chcete pôsobiť upravene a chic. Vlasy nechajte rozpustené a previažte ich šatkou. Pár pramienkov môžete vytiahnuť, prípadne ich zapleťte.

weworewhat@weworewhat

 

So sponkou

Krásne elegantný, mladistvý look dosiahnete jedinou pomôckou- sponkou! Vlasy rozdeľte na dve časti a jednu stranu zopnite nad uchom sponkou. Vyberte si zaujímavý kúsok, ktorý osvieži váš celkový outfit. Ďalší skvelý trik, ako dosiahnuť zaujímavý, no pritom ležérny účes aj doma.

alexandrapereira@alexandrapereira

 

Strapatý vrkoč

Nie všetci sa môžeme pochváliť takouto hustou hrivou, avšak tento vrkoč dokážete vytvoriť z akýchkoľvek vlasov. V prvom rade vytvorte konský chvost a následne ho zapleťte. Nezabudnite jednotlivé pramienky rozstrapatiť. Pre extra objemný a strapatý efekt môžete vlasy pre zapletaním jemne natupírovať.

missjoslin@missjoslin

Polovičný copík

Scrunchies, alebo objemné látkové gumičky a lá 90.roky sú stále trendy. Využite ich aj pri svojich domácich účesoch, napríklad aj na zopnutie polovičného copu. Stačí teda vlasy rozdeliť na dve časti- vrchnú a spodnú. Z vrchnej spravte konský chvost, no umiestnite ho o niečo vyššie na hlave. Jednoduchý, chic účes na dome je na svete.

lissyroddy

Plážový

Ak si chcete pripomenúť plážovú dovolenku alebo jednoducho máte chuť na účes, ktorý je nenáročný a evokuje hippie leto, inšpirujte sa jednoduchým účesom Kate Bosworth. Rozdeľte vlasy na dve časti a na jednej z nich zapleťte úzky vrkôčik rámujúci tvár. Na vlasy môžete použiť slaný sprej, aby ste dosiahli vlnitý, strapatý look ako z pláže.

katebosworth@katebosworth

Vlny a polovičný drdol

Variant predchádzajúceho polovičného copíku, avšak teraz v jemne elegantnejšej verzii. Namiesto konského chvostu urobte z hornej polovice vlasov voľný drdol. Zvyšok voľných vlasov môžete natočiť, pokojne sa pohrajte s hrúbkou prameňov a vytvorte zaujímavé kučeravé alebo vlnité efekty.

anokyve@anokyve

Foto: Instagram

1673

Súvisiace články