Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 11. marec 2020

Zmocnila sa ma panika: „Moje vlasy boli čoraz redšie!“

Ako darček pre vás teraz poskytujeme nasledovný kód TFNEWNORDIC15 na zľavu 15% z ceny výrobkov na www.newnordic.sk. Kód je platný pri nákupe akýchkoľvek produktov z ponuky.

Zmocnila sa ma panika: „Moje vlasy boli čoraz redšie!“

Ako darček pre vás teraz poskytujeme nasledovný kód TFNEWNORDIC15 na zľavu 15% z ceny výrobkov na www.newnordic.sk. Kód je platný pri nákupe akýchkoľvek produktov z ponuky.

Maja bola zúfalá zo zmien, ktoré pozorovala na svojich vlasoch.

Jej pevné, husté vlasy boli čoraz redšie, slabé a bez života. Musela s tým začať niečo robiť. Nebola som zvyknutá nachádzať vlasy na hrebeni, v sprche, či na svetri. Znepokojovalo ma to, pretože nikdy predtým mi vlasy takto výrazne nevypadávali. Čo sa to deje s mojimi vlasmi?

Maja vyskúšala účinky Hair Volume™ na vlastnej koži

Musela som s tým začať niečo robiť

Zistila som, že aj moja mama mala podobný problém, keď bola v mojom veku. Ona sa s tým vtedy jednoducho zmierila, ale to nie je môj prípad. Moje vlasy sú súčasťou mojej osobnosti, preto som odmietla akceptovať, že by môj problém nemal riešenie. Dočítala som sa, aké dôležité je dodávať vlasom nevyhnutné živiny a rozhodla som sa siahnuť po výživovom doplnku.

Ako darček pre vás teraz poskytujeme nasledovný kód TFNEWNORDIC15 na zľavu 15% z ceny výrobkov na www.newnordic.sk. Kód je platný pri nákupe akýchkoľvek produktov z ponuky.

 

Moje vlasy sú teraz opäť pevnejšie

Bol mi odporučený švédsky prírodný produkt Hair Volume™ s obsahom unikátnych výťažkov z jabĺk. Teraz ho užívam už dva mesiace a som s jeho účinkom naozaj spokojná. Moje vlasy sú na pocit pevnejšie, hustejšie a zdravšie a okrem toho mám aj pevnejšie nechty. A čo je najlepšie, vypadávanie vlasov, ktoré ma tak trápilo, už takmer úplne prestalo. Navyše mi prípravok pomáha proti šediveniu vlasov, nakoľko obsahuje meď, ktorá podporuje prirodzenú pigmentáciu vlasov. Hair Volume™ vrelo odporúčam všetkým ženám, ktoré chcú podporiť krásu a silu svojich vlasov.

 

new nordic 2

 

Klinicky testovaný prípravok pre vlasy

Nová klinická štúdia potvrdzuje účinok tablety Hair Volume™. Štúdia preukázala viditeľne hustejšie a hrubšie vlasy. Účinok bol viditeľný už po 2 mesiacoch a potvrdil sa po 4 mesiacoch užívania. 8 z 10 žien bolo spokojných s Hair Volume™. Cítili, že ich vlasy sú hustejšie, krajšie a lesklejšie.

 

new nordic 3

 

Vedeli ste, že?

Hair Volume™ obsahuje štyri osvedčené zložky, ktoré podporujú rast vlasov. Výťažok z jabĺk, extrakt z prosa siateho, L-cysteín a vitamín B5. Ich obsah v jednej tablete Hair Volume™ je vyšší v porovnaní s inými prípravkami pre starostlivosť o vlasy na trhu. Všetky informácie o zložení Hair Volume™ nájdete na www.newnordic.sk. Hair Volume je jediný prípravok na vlasy, účinný aj proti ich šediveniu, nakoľko obsahuje aj meď, ktora podporuje prirodzenú pigmentáciu vlasov.

 

Aj americká herečka Teri Hatcher odporúča Hair Volume™

„Verím, že krása vlasov pramení zvnútra. Priznávam, že nikdy som nebola obdarená obzvlášť skvelými vlasmi. Prešla som si rôznymi fázami a úpravami vlasov. Dnes som konečne so svojou korunou krásy spokojná. Vďačím za to a odporúčam produkt Hair Volume™“, hovorí Teri Hatcher, známa napr. z TV seriálu „Zúfalé manželky“.

 

i NewNordic TerriHatcher Shot 02c2 139 190501

 

Nové chutné želé bonbóny

Predstavujeme vám novinku – Hair Volume™ Gummies, chutné jablčné želé bonbóny, ktoré vyživujú vaše vlasy zvnútra a veľmi ľahko sa užívajú, obzvlášť ak máte ťažkosti s prehĺtaním tabliet. Ako jediné na trhu obsahujú jedinečný extrakt z jabĺk s procyanidínom B2. Okrem toho sú obohatené o biotín a zinok, ktoré vyživujú vlasové folikuly a prispievajú k zachovaniu prirodzeného stavu vlasov.

Tablety Hair Volume™ a Hair Volume™ Gummies sú dostupné v lekárňach. Viac informácií, rovnako ako objednávku a nákup produktu zrealizujete na našom webe. Prípadne nás kontaktujte na telefónnom čísle: +421 918 117 476.

 

Ako darček pre vás teraz poskytujeme nasledovný kód TFNEWNORDIC15 na zľavu 15% z ceny výrobkov na našom webe. Kód je platný pri nákupe akýchkoľvek produktov z ponuky.

 

Viac informácií: www.newnordic.sk

 

2813

Súvisiace články