Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 18. december 2019

Prvý detský salón krásy COPČEK

Máte doma malú parádnicu alebo fešáka, ktorý si potrpia na svoju vizáž? V Bratislave na Nevädzovej ulici sa nachádza prvé špecializované detské kaderníctvo a manikúra COPČEK.

Prvý detský salón krásy COPČEK

Máte doma malú parádnicu alebo fešáka, ktorý si potrpia na svoju vizáž? V Bratislave na Nevädzovej ulici sa nachádza prvé špecializované detské kaderníctvo a manikúra COPČEK.

Služby v salóne sú smerované a zamerané výlučne na detského klienta. Strihanie vláskov dievčatiek prebieha v rozprávkovom kresle pre popolušku, chlapci pri úprave účesu zasadnú do športového kabrioletu alebo dobrodružného off - road vozidla.

copcek 2

Ani úplne prvé strihanie vláskov u malých drobcov nie je problémom. Milé kaderníčky deťom vysvetlia, že strihanie a úprava účesu je veľkou zábavou a obíde sa bez jedinej slzy. Prvé vlasy je možné si na pamiatku aj zarámovať. Sladká odmena neminie žiadneho detského zákazníka. Okrem strihania a úpravy účesu si v salóne môžu slečny a mladí páni objednať aj vytvorenie účesu na špeciálne príležitosti.

Súčasťou portfólia služieb je aj pestrá ponuka výrobkov na úpravu vlasov. Jednou z najobľúbenejších "vychytávok" je kefa na bezbolestné rozčesávanie vlasov Tangle Teezer Wet Detangler Coral Pick'n'Stick, vďaka ktorej jemne a účinne rozčešete aj mokré vlasy. Suchým vlasom dodá Wet Detangler lesk a hladkosť.

copcek 4  copcek 5 

Mamičky a oteckovia, ktorí doprevádzajú svoje deti do kaderníctva Copček si počas čakania na svoje ratolesti môžu s časopisom v rukách pochutnať na dobrej káve. Avšak už v priebehu budúceho roka salón rozšíri svoje kadernícke služby pre rodičov detských klientov, a v prípade záujmu sa postará aj o ich korunu krásy.

Manikúra a kozmetické služby pre malé dámy sú neoddeliteľnou súčasťou služieb salónu Copček. Všetky produkty, ktoré sa v salóne na vlasy, nechty i tvár používajú, sú na prírodnej báze. Značka dievčenských lakov na nechty Snails obsahuje vitamíny a ružovú vodu, laky sú zľupovacie alebo umývateľné vodou. Jednotlivé kozmetické produkty si môžete v salóne aj zakúpiť.

copcek 3

Tak ako aj dospelí sa potrebujú občas odmeniť a nechať sa hýčkať, rovnako to pociťujú aj naše deti. Úprava vlasov, manikúra, alebo spoločná jazda maminky a dcéry alebo otecka a syna v naozajstnom salóne. V Copčeku sa na vás už tešia.

Viac informácií: www.copcek.sk

1909

Súvisiace články