Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 23. október 2019

5 účesových retro trendov

Či už to sú modelky ako Bella Hadid aElsa Hosk, alebo celebrity na čele sKardashiankami, či dokonca influencerky ako Brittany Xavier aLeonie Hanne, známe osobnosti si jednoducho obľúbili dramatické účesy zminulosti. Ktoré to sú?

5 účesových retro trendov

Či už to sú modelky ako Bella Hadid a Elsa Hosk, alebo celebrity na čele s Kardashiankami, či dokonca influencerky ako Brittany Xavier a Leonie Hanne, známe osobnosti si jednoducho obľúbili dramatické účesy z minulosti. Ktoré to sú?

S čelenkou

60.roky pretvorené na štýl 90.rokov v modernom svete. Takto opísala svoju kreáciu hair-stylistka Justine Marjan. Kombinuje extra vysoký konský chvost s elastickou čelenkou. Pohodlný, praktický a maximálne štýlový účes, čo myslíte?

@justinemarjan

Polovičný konský chvost

Donedávna sa nosili najmä polovičné drdoly, no teraz sa vraciame k polovičným copom. Ich základom sú však hladučké, no pritom objemné vlasy s koncami vytočenými do vonkajšej strany. Elegancia na retro spôsob.

2@chrisappleton1

Vysoký konský chvost

Najčastejšia retro kreácia je práve tento extra vysoký konský chvost, ktorý je upevnený takmer na vrchu hlavy. V modernom svete ho preslávila Ariana Grande, no často ho nosí napríklad Bella Hadid a Kylie Jenner.

3@cwoodhair

So sponkou

Účes ako stvorený pre všetky majiteľky bobu a lobu. Stačí rozdeliť vlasy cestičkou a na jednej strane ich zopnúť zaujímavou sponkou. Nezabudnite však, že aj v tomto prípade musia byť vlasy úplne hladučké a konce vytočené do vonkajšej strany.

4@justinemarjan

Dramatická cestička

Zrejme najjednoduchšia alternatíva z retro účeov, hodí sa dlhým aj krátkym vlasom. Do hladka vyfúkané vlasy rozdeľte cestičkou, nie však na stred, ale jedna časť by mala byť značne väčšia. Konce vyfúkajte dovnútra.

5@cwoodhair

Foto: Instagram

2142

Súvisiace články