Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 6. január 2017

Pripravte sa na revolúciu v česaní

Aj keď nám súčasný technologický progres prináša nespočetné množstvo vychytávaok, ktoré zlepšujú naše každodenné beauty rituály, žiaden z nich nám odsiaľ neponúkol to, čo táto inteligentná kefa. Značka Kérastase v spolupráci so spoločnosťou Whitings vyvinula inteligentnú kefu, ktorá na základe mnohých ukazovateľov dokáže analyzovať stav a zdravie vašich vlasov.

Pripravte sa na revolúciu v česaní

Aj keď nám súčasný technologický progres prináša nespočetné množstvo vychytávaok, ktoré zlepšujú naše každodenné beauty rituály, žiaden z nich nám odsiaľ neponúkol to, čo táto inteligentná kefa.

Značka Kérastase v spolupráci so spoločnosťou Whitings vyvinula inteligentnú kefu, ktorá na základe mnohých ukazovateľov dokáže analyzovať stav a zdravie vašich vlasov. Podľa toho vám aj dokáže odporučiť vhodnú starostlivosť. Okrem iného, kefa slúži aj ako mikrofón, a podľa zvuku pohybu kefy medzi vlasmi dokáže rozlíšiť suché a mokré vlasy. Podľa tohto princípu dokáže povedať, či vaše vlasy potrebujú viac výživy, alebo naopak potrebujú ubrať z používania konkrétnych produktov.

Taktiež vám rýchlo a efektívne zmeria váš štýl česanie- rýchlosť a intenzitu. Podľa toho vás dokáže naučiť, ako správne si vlasy česať. Všetky tieto údaje sú odoslané do aplikácie vo vašom smartfóne.

Kefa má zatiaľ aj jeden mínus- nie je vhodná pre všetky typy vlasov. Je určená pre rovné a jemne vlnité vlasy, ktorých dĺžka musí byť aspoň po bradu.

Foto: archív značky

    1498

    Súvisiace články