Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 5. august 2013

TIPY PRE VÁS: Suchý šampón – prvá pomoc pre re-styling účesu

Zaspali ste, alebo vám po rannom vychystaní celej rodiny ostal čas jedine na rýchle prezlečenie nieto ešte na účes? V tomto prípade prichádza na scénu suchý šampón.

TIPY PRE VÁS: Suchý šampón – prvá pomoc pre re-styling účesu

5.8.2013

Zaspali ste, alebo vám po rannom vychystaní celej rodiny ostal čas jedine na rýchle prezlečenie nieto ešte na účes? V tomto prípade prichádza na scénu suchý šampón. Moderné ženy, ktoré žijú v dnešnom rýchlom svete, si tohto praktického pomocníka nevedia vynachváliť. Dodá expresnú sviežosť účesu aj na druhý deň po umytí.

Kpia__Suchy_sampon_ToniGuyVyskúšajte najnovší profesionálny suchý šampón z dielne kaderníckych majstrov značky TONI&GUY. Tento malý zázrak bol až dodnes stráženým zákulisným tajomstvom pre oživenie objemu a textúry vlasov, používaným poprednými vlasovými stylistami. Jeho unikátne zloženie po dodržaní správneho postupu účes nielen oživí a príjemne vlasy prevonia „na počkanie", ale navyše nezanechá na nich nevábne biele stopy. Revitalizuje ochabnuté vlasy a zároveň absorbuje prirodzenú mastnotu vlasov zakaždým, keď nemáte možnosť umyť si vlasy klasickým spôsobom. Suchý šampón Toni&Guy je určený pre získanie sviežosti účesu i na druhý deň po umytí a pre rýchly re-styling, keď vlasy strácajú svoj objem. Či ste už na stanovačke v prírode alebo na chate s deťmi s obmedzeným prísunom vody, s týmto pomocníkom sa vám podarí na pár hodín zdvihnúť objem celého účesu a budete opäť dokonale upravená. Ďalšou výhodou suchého šampónu je, že vlasy sú po ňom veľmi poddajné a tým pádom ich upravíte do hocakého účesu. Nemusíte mať strach, ak aj zmoknete a vaše vlasy nadobudnú rôzny tvar, suchým šampónom im rýchlo vrátite ten správny tvar.


Použitie: Pred použitím dôkladne pretrepte a zľahka nastriekajte na vlasové korienky zo vzdialenosti 30 cm. Vmasírujte končekmi prstov do vlasov, nechajte pôsobiť 2 minúty a potom dôkladne vyčešte. Odteraz kúpite exkluzívne v sieti DM Drogerií.
Nezáväzná doporučená maloobchodná cena: 11,99 EUR

Viac informácií k starostlivosti o vlasy a styling, videá k vytvoreniu trendového look-u pre inšpiráciu nájdete na www.hairmeetwardrobe.sk.

zdroj: Unilever

    7999

    Súvisiace články