Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. marec 2021

Zdravý životný štýl sa rovná kráse

Krása, veda, zdravie a zdravý životný štýl sa už nepovažujú za samostatné jednotky. Naopak, všetky odvetvia sveta krásy sa prekrývajú, sú navzájom prepletené a nedajú sa oddeliť.

Zdravý životný štýl sa rovná kráse

Krása, veda, zdravie a zdravý životný štýl sa už nepovažujú za samostatné jednotky. Naopak, všetky odvetvia sveta krásy sa prekrývajú, sú navzájom prepletené a nedajú sa oddeliť.

Tajomstvo dobrého zdravia, vnútornej krásy a boja proti bežným príznakom starnutia spočíva v holistickom prístupe k zdraviu, zdravému životnému štýlu a mladosti, v ktorom má svoje miesto vyvážený príjem rastlinných a bylinných výživových doplnkov. Dnešní zákazníci, ktorí sa pohybujú v odvetví krásy, vedia, že integrácia prípravkov na vnútorné použitie je rovnako dôležitá ako používanie prípravkov, ktoré sa aplikujú na povrch pokožky.

DeeplyRooted

Tento výživový doplnok pre celkové zdravie vlasov využíva silu osvedčených vitamínov, minerálov, rastlinných výťažkov a patentovaných zložiek, ktoré zastavujú rednutie a vypadávanie vlasov už v počiatočnom štádiu. Či už pociťujete prvé príznaky zmien vlasov alebo už istý čas bojujete s vlasovými nedokonalosťami spôsobenými starnutím, environmentálnymi vplyvmi, hormonálnymi zmenami alebo stresom, DeeplyRooted poskytuje telu živiny potrebné na vrátanie vlasov z fázy odpočinku do fázy rastu.

image skin care doplnky vyzivy hush and hush deeply rooted

MindYourMind

Pokojná myseľ je základom pre relaxačný a výdatný spánok. Naša vedecky osvedčená zmes prírodných upokojujúcich látok a časom overených zložiek na podporu spánku – ako je tryptofán, koreň valeriány, vňať bazalky posvätnej a horčík – sa spájajú, aby upokojili myseľ i telo a pripravili ich na pokojnú a ničím nerušenú noc. S príchodom rána nebudete pociťovať slabosť či rozospatosť.

image skin care doplnky vyzivy hush and hush mind your mind

TimeCapsule

Chráňte vaše telo zvnútra i zvonku pomocou kapsuly, ktorá dokáže zvrátiť prejavy starnutia a predchádzať vzniku ďalších poškodení. Produkt TimeCapsule je vynikajúci výživový doplnok 4 v 1 pre pokožku. Má omladzujúce účinky, ktoré zvyčajne nachádzame v lokálnych výrobkoch na starostlivosť o pleť vo forme tabliet. Tento výživový doplnok bohatý na antioxidanty a protizápalové látky sa odporúča užívať každé ráno, chráni pokožku pred bežnými faktormi starnutia, ktorým je takmer nemožné sa vyhnúť, ako napríklad slnečné žiarenie, znečistenie, modré svetlo a škodlivé vplyvy prostredia.

image skin care doplnky vyzivy hush and hush time capsule

SkinCapsule

Mark a Jana Ronnert, zakladatelia Image Skincare, jednej z popredných svetových značiek pleťovej kozmetiky, už poskytujú aj produkty na vonkajšie použitie. Zhromaždili všetky vedomosti a výsledky z výskumov starnutia, krásy a wellness a vytvorili chýbajúci kúsok skladačky, ktorú potrebujeme k tomu, aby sme sa cítili a vyzerali dobre. Rada luxusných nutraceutikálnych produktov Hush & Hush, zameraná na riešenie najbežnejších problémov pokožky ako suchá pleť, akné a pigmentové škvrny je už dostupná aj na slovenskom trhu.

 

PlantYourDay

PlantYourDay vegánsky proteínový prášok je dokonalou náhradou stravy, ktorá dodáva telu energiu a pripraví vás na začiatok dňa. Revitalizuje telo vďaka zeleným superpotravinám, vláknine, organickým tekvicovým proteínom a čistým klinickým vitamínom (Clean Clinical VitaminsTM). Antioxidanty chránia pleť voči poškodeniu voľnými radikálmi, zatiaľ čo probiotiká podporujú zdravé trávenie.

image skin care doplnky vyzivy hush and hush plane your day

 

Luxusné výživové doplnky vyvinuté plastickým chirurgom

Doktor Marc Ronert, európsky certifikovaný plastický chirurg, odborník na starostlivosť o pleť, uznávaný expert v boji proti starnutiu a zakladateľ kozmetickej značky Image Skincare vytvoril radu Hush & Hush, aby vyplnil medzeru na trhu s čistými, klinickými a luxusnými výživovými doplnkami podloženými vedou. Stručne povedané, z výživových doplnkov, ktoré prijímate, môžete mať dobrý pocit, pretože sú bezpečné, efektívne a podložené výskumom. Rada Hush & Hush pôsobí ráno, popoludní a v noci a poskytuje telu nepretržitú dávku živín, aby dokázalo bojovať proti starnutiu a bolo v optimálnej kondícii. Či už sa doplnky kombinujú alebo užívajú jednotlivo, telo nebude mať nikdy nedostatočné ani nadmerné množstvo jedného vitamínu alebo minerálu. Rada Hush & Hush je jednoduchá na užívanie. Užíva sa ráno a večer, podobne ako iné prípravky na starostlivosť o pleť.

 

Na mladší a dlhší život...

Viac o filozofií spoločnosti a o produktoch nájdete ma webovej stránke www.hushandhush.sk Rozumieme, že myšlienka užívania výživových doplnkov pre krásu plných ťažko vysloviteľných syntetických prísad môže byť zastrašujúca a desivá. My vám ale predstavíme komplex klinicky čistých vitamínov získavaných prírodným spôsobom bez obsahu potravinárskych plnív, syntetických prísad, prídavných látok, umelých dochucovadiel či umelých farbív.

Viac informácií: www.imageskincare.sk

1192

Súvisiace články