Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. november 2020

Hodváb je láska na prvý dotyk

O kvalite hodvábu by sa dalo rozprávať veľmi dlho. Ide o prírodný a trvalo udržateľný materiál, produkt motýľa priadky morušovej.

Hodváb je láska na prvý dotyk

O kvalite hodvábu by sa dalo rozprávať veľmi dlho. Ide o prírodný a trvalo udržateľný materiál, produkt motýľa priadky morušovej. Už v minulosti bol považovaný za obchodný artikel.

Hodvábne šaty boli a sú puncom luxusu, zmyselnosti a vkusu. Sú vhodné na naozaj špeciálne príležitosti, a jedinečný dotyk hodvábnej látky na ľudskom tele je cítiť ešte veľmi dlho.

Našťastie sa už nemusíme tešiť zo zriedkavých a špeciálnych príležitosti, pretože dotyk hodvábu si môžeme vychutnať každý deň. Spoločnosť Nox Silk priniesla na  český a slovenský  trh produkty, ktoré sú vyrobené zo 100% morušového hodvábu.
A dôležité je poznamenať, že nie je hodváb ako hodváb. Majiteľka spoločnosti hľadala a testovala hodváb od viacerých dodávateľov, až kým našla skutočne ten pravý. Hladký, jemný a pritom pevný - jednoducho luxusný.

Hodvábne obliečky na vankúše

Hodváb je ideálnym materiálom na vankúšové obliečky. Spánok na hodvábe prospieva našim vlasom i pleti. Vlákno hodvábu totiž obsahuje proteíny i aminokyseliny. Vlasové vlákno je na hodvábe minimálne namáhané, pri kontakte s vankúšom zostáva hladké a neštepia sa. Vlasy sú tak po dlhodobom spánku na tomto type vankúša zdravé a lesklé. Hodváb sa totiž prirodzene kĺže, nevytvára odpor ani trenie.

nox hodvab vankuse ruska masky naoci bezvrasok prevlasy zdravie 6

Rovnako pozitívny vplyv má hodváb na našu pokožku. Bavlnené obliečky patria medzi klasiku, avšak práve pre našu pleť nie sú najideálnejšou voľbou. Hodváb naopak pokožku vyhladzuje, a napomáha regenerácii telových buniek a kože. Pri aplikácii nočných krémov hodváb ženám poskytuje bonus v tom, že krém zostáva v plnej miere na pokožke, hodvábny vankúš krém neabsorbuje. Aj bez aplikácie krému hodváb neberie pleti prirodzenú hydratáciu, čo je pre pokožku kľúčové. Dokázané je, že hodváb zvyšuje tvorbu kolagénu, má teda anti - age schopnosť.

Ďalším veľkým benefitom a vlastnosťou hodvábu je skutočnosť, že je antibakteriálny a hypoalergénny, neláka roztoče ani baktérie. V hodvábnom vlákne sa nachádza látka sericín, ktorá roztoče odpudzuje. Takže okrem krásy nám hodváb dokáže pomôcť aj pri zdravom spánku.

Hodvábne masky na oči

Sú vyrábané z najkvalitnejšieho prírodného grade A, 19 momme morušového hodvábu. Výplň masky sa skladá z troch vrstiev morušového hodvábu. Maska je tak luxusne hladká, mäkká a jemná. Zabraňuje tvorbe očných opuchov, eliminuje tmavé kruhy pod očami i celkové známky únavy. Minimalizuje viditeľnosť vrások a jemných liniek, hydratuje a rozjasňuje očné okolie. Bonusom navyše je zatmenie očí, čím sa zlepšuje spánok, čím sa zvyšuje prirodzená tvorba melotonínu v organizme, ktorý prispieva k hlbokému spánku.

nox hodvab vankuse ruska masky naoci bezvrasok prevlasy zdravie 2

Hodvábne rúška na tvár

Sú vyrábané z rovnakého prvotriedneho materiálu ako masky na oči, obliečky na vankúše. Vďaka prírodným vlastnostiam hodvábu sa pleť pod rúškou nezaparuje a môže dýchať. Znižuje sa potenciálna tvorba akné, vyrážok, alergických reakcií a začervenania pokožky.

nox hodvab vankuse ruska masky naoci bezvrasok prevlasy zdravie 3

Doprajeme si drahé krémy na tvár, špeciálne kozmetické a kadernícke procedúry. Skúsme si dopriať aj dlhodobú investíciu do nášho zdravia a krásy. Garantujeme vám, že hodváb je láska na prvý dotyk. Presvedčte sa.

Viac informácií: www.noxsilk.cz

2344

Súvisiace články