Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 28. august 2020

Perfektné obočie doma: Ako na to?

Vdnešnej dobe sa síce nosí naked vizáž, no to neznamená, že ide oneupravený look. Ak sa pozriete pozornejšie zistíte, že nahé líčenie alebo takmer neviditeľná vizáž stavia na kráse vprirodzenosti, ktorej základom je dokonalo upravené obočie.

Perfektné obočie doma: Ako na to?

V dnešnej dobe sa síce nosí naked vizáž, no to neznamená, že ide o neupravený look. Ak sa pozriete pozornejšie zistíte, že nahé líčenie alebo takmer neviditeľná vizáž stavia na kráse v prirodzenosti, ktorej základom je dokonalo upravené obočie. Ako si ho dopriať za každých okolností aj v domácom prostredí?

Obočie je veľmi dôležitou súčasťou našej tváre. Vytvára definíciu a dodáva pohľadu hĺbku. Nezáleží na tom, či vám bolo do vienku dopriate husté obočie, alebo musíte bojovať so skromnejšími chĺpkami, krásne upravené obočie si môžeme dopriať všetky. Poradíme vám, ako na to.

Vosk

Veľa ľudí to s pinzetou nevie, alebo to jednoducho preženie. Okrem toho to je poriadny zabíjač času. Vyskúšajte preto depiláciu voskom. Dnes už nájdete v drogériách a parfumériách množstvo šablón, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonalé obočie bez námahy a rýchlo.

Úprava tvaru

Aj keď sa vám prirodzený tvar vášho obočia nemusí páčiť, nikdy sa nepokúšajte o jeho nápravu! Tento proces nechajte výhradne na profesionálov, pretože svojpomocné pokusy dopadnú takmer vždy zle.

Správna pinzeta

Ak sa na úpravu obočia chystáte pomocou pinzety, vyberte si tú správnu! Ideálna je taká, ktorá má šikmú špičku. Okrem toho, že týmto zredukujete bolesť pri vytrhávaní, predídete aj odrezaniu chĺpkov a nesprávnemu vytrhnutiu. Vždy pinzetu umiestnite čo najbližšie k pokožke a trhajte v smere rastu chĺpkov.

Nožničky

Pokiaľ si s pinzetou v ruke neveríte a potrebujete obočie súrne upraviť, vyskúšajte to so špeciálnymi nožničkami. Sú ideálne pre tie z nás, ktoré majú divoké, dlhé obočie a aj malá úprava je na ňom viditeľná.

Použite ceruzku

Ak idete na úprava obočia pinzetou, pomôcť si môžete aj ceruzkou. Jednoducho vykreslite ideálny (prirodzený) tvar obočia a nechajte sa viesť linkou. Takto sa vyhnete prehnanému vytrhaniu a výsledkom bude naturálny, upravený look.

 

1666

Súvisiace články