Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. august 2020

Neutrálna manikúra hitom tohto leta

Uprednostňujete vo svojej letnej manikúre výrazné farby či dokonca žiarivé neónové tóny? Alebo na to idete minimalisticky anenápadne?

Neutrálna manikúra hitom tohto leta

Uprednostňujete vo svojej letnej manikúre výrazné farby či dokonca žiarivé neónové tóny? Alebo na to idete minimalisticky a nenápadne? Práve neutrálna manikúra v jemných, prírodných tónoch túto sezónu predbehla všetky bláznivé farby a umiestnila sa na prvom mieste v obľúbenosti medzi známymi módnymi bloggerkami.

@claire_most

Fuksiová, neónovo oranžová, tyrkysová či zvýrazňovačkovo zelená, tieto farby boli donedávna manikúrovou klasikou v lete. Siahali sme po nich kvôli tomu, že dokázali skutočne zažiariť na opálenej pleti a tej neopálenej takisto dodali jas. Táto sezóna je iná, pred slnkom sa chránime ochranným faktorom 50 a na nechty nanášame neutrálne, prírodné farby, ktoré nekričia. 

Na vrchole rebríčka obľúbenosti tak momentálne sú tlmené tóny ružovej, hnedej, ale aj slonovinová, béžová, krémová a transparentnejšie verzie týchto farieb. Takáto manikúra je nenápadná, ale veľmi chic. Dokáže zaujať aj napriek tomu, že nekričí pretože vzbudzuje dojem čistoty, nežnosti a elegancie. Je skvelou voľbou pre pracujúce ženy, ktoré sa musia podriaďovať prísnejšiemu dress codu.

Samozrejme nejde o sezónnu záležitosť, tieto farby sú nadčasové a nestarnúce, preto sa dajú využívať počas celého roka. V lete podčiarknu opálenie, ale aj bledú pleť, pričom pohrať sa môžete s najrôznejšími tónmi, ale aj efektmi. Vyskúšajte napríklad matné verzie neutrálnych lakov, alebo siahnite po netradičnejších holografických, perleťových či trblietavých lakoch.

Foto: Instagram

Naše tipy:

Foto: archív značiek

1138

Súvisiace články