Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. máj 2020

Manikúrové trendy na jar 2020

Jarné trendy vmanikúre sa nesú do veľkej miery na vlne prirodzenosti. Na svoje si však prídu aj milovníčky minimalizmu aj klasiky, aexperimentátorky sa môžu inšpirovať netypickými farbami aefektmi.

Manikúrové trendy na jar 2020

Jarné trendy v manikúre sa nesú do veľkej miery na vlne prirodzenosti. Na svoje si však prídu aj milovníčky minimalizmu aj klasiky, a experimentátorky sa môžu inšpirovať netypickými farbami a efektmi.

 

Krátke naturálne

Ak nie ste fanúšikom výraznej manikúry a uprednostňujete prirodzenosť, poteší vás fakt, že jedným z najväčších manikúrových trendov sú práve naturálne nechty. Stačí upraviť do požadovaného tvaru a naniesť vrstvu ochranného laku. Pre zaujímavejší efekt môžete vyskúšať matný top coat.

Dior SS20

 

Žlté

Žltá je jednou z najpopulárnejších farieb sezóny, tak prečo ju nevyskúšať aj na nechtoch? Krásne vynikne na jemne opálenej pokožke, dodáva vám hravosť a žiarivosť. Pritom je stále nenútená a pôsobí ležérne.

Phillip LimPhillip Lim SS20

 

Krátke farebné

Overenou klasikou sú aj krátke, nechty odeté do zaujímavej farby. Pokojne stavte na starú dobrú červenú alebo vyskúšajte letnejšiu koralovú. Nebojte sa ani výraznej ružovej, fialovej či dokonca modrých, zelených alebo oranžových tónov.

Kate Spade SS20Kate Spade SS20

 

 

Krátke po francúzsky

Kto povedal, že krátke nechty si nemôžu dopriať francúzske špičky? Vôbec nevadí, keď bude váš biely prúžok úplne tenučký, takýto look si obľúbilo množstvo influenceriek aj módnych domov. Vôbec nemusí byť ani dokonalo rovný, skúste ho namaľovať voľnou rukou.

KhaiteKhaite SS20

 

S akcentom

Takmer nahé nechty s jediným akcentom sú skvelou voľbou, ak máte radi prirodzenosť no zároveň nevšednosť. Cez prirodzené nechty skúste aplikovať napríklad tenký prúžok farby, prípadne to vyskúšajte bodkou alebo nejakými aplikáciami.

Kith SS20Kith SS20

 

 

Perlové detaily

Perly pôsobia elegantne, luxusne a okamžite upútajú pozornosť bez toho, aby zatienili zvyšok looku. Po perlovej aplikácii siahnite vtedy, keď chcete elegantný, minimalistický look, ktorý dokonca nahradí aj rolu šperkov.

Simone Rocha SS20Simone Rocha SS20

 

Dlhé priehľadné

Ak nosíte dlhé nechty, vyskúšajte túto modernú alternatívu, ktorá prepája farby a prehľadné špičky. Zvoliť môžete priehľadné farby, ktoré vytvoria efekt farebného skla, alebo môžete na nechty naniesť plne kryciu farbu a len špičkám necháte sklenený efekt.

Vivienne Westwood SS20Vivienne Westwood SS20

 

Farebná francúzska

Moderná verzia francúzskej manikúry využíva rôzne farby a zabúda na klasickú bielu. Niekedy ju stačí vymeniť za čiernu, inokedy zase spraví skvelý efekt červená, ružová alebo hocijaká iná farba. Pokojne vyskúšajte viacero farieb naraz, na každý necht inú.

Koche SS20

 

Sivé

Posadnutosť naturálnymi, základnými farbami sa odzrkadľuje aj na manikúrových trendoch. Na scéne sa objavila netypická farba pre nechtový dizajn, ktorou je sivá. Ide o náročnú farbu, ktorá najkrajšie vynikne v kombinácii so zaujímavou aplikáciou či detailom.

Tibi SS20Tibi SS20

 

Bodka

Obrovský rozdiel urobí aplikácia jedinej bodky. Nezáleží na tom, či máte naturálne nechty alebo farebné, farebné bodky môžete aplikovať na akýkoľvek dizajn. Môžete sa pohrať s farebnými kombináciami, alebo stavte na minimalizmus.

Rag Bone SS20Rag & Bone SS20

Foto: Getty, Pinterest

1435

Súvisiace články