Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. marec 2020

Manikúrové trendy na jar z prehliadkových mól

Ak hľadáte inšpiráciu pre svoju jarnú manikúru, nájdete ju aj pri nechtovom dizajne zjarnej edície týždňov módy. Na svoje si prídu majiteľky krátkych aj dlhých nechtov.

Manikúrové trendy na jar z prehliadkových mól

Ak hľadáte inšpiráciu pre svoju jarnú manikúru, nájdete ju aj pri nechtovom dizajne z jarnej edície týždňov módy. Na svoje si prídu majiteľky krátkych aj dlhých nechtov. 

Perličkové

Veľmi jednoduché a efektné nechty sme zahliadni na prehliadke Simone Rocha. Modelky mali takmer nahé nechty ozdobené jednou perličkou.

Simone Rocha SS20

 

 

Orámované

Minimalisticky pôsobiaca manikúra a prehliadke Kith využila biele orámovanie na prirodzených nechtoch. Pôsobila veľmi čisto a upravene.

Kith SS20Kith SS20

 

 

Žlté

Jedným z najväčších farebných trendov jari bude práve žltá. Preto ju niektoré módne domy využili aj na nechtoch. Je hravá, svieža a energická.

Phillip Lim SS20Phillip Lim SS20

 

 

Mramorové

O niečo náročnejší dizajn, ktorý stojí za vyskúšanie. Mramor je symbol luxusu a nadčasovosti, takže na nechtoch pôsobí veľmi upravene a vôbec nie extravagantne.

Roland Mouret SS20Roland Mouret SS20

 

 

Oválne

Dlhé, mandľové nechty sú takisto naspäť v móde! Krásne na nich vyniknú pastelové tóny, prírodné farby, ale aj moderné dizajny tón v tóne.

Oscar de la Renta SS20Oscar de la Renta SS20

 

 

Farebné špičky

Francúzska manikúra dostáva nový vzhľad. Namiesto bielej sa využívajú iné farby a ich kombinácie, čo pôsobí osviežujúco a trendy.

Koche SS20Koche SS20

 

 

Levanduľové

Na dlhých nechtoch nádherne vynikne jemná levanduľová. Pôsobí krehko a étericky, no zároveň nie je až taká typická.

Marta Jakubowski SS20Marta Jakubowski SS20

Foto: Indigital

1251

Súvisiace články