Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. február 2020

Manikúrové trendy z NYFW FW20

Na Týždňoch módy je okrem módnych trendov vždy zaujímavé sledovať aj tie beauty trendy. Nás vždy zaujmú aj tie manikúrové.

Manikúrové trendy z NYFW FW20

Na Týždňoch módy je okrem módnych trendov vždy zaujímavé sledovať aj tie beauty trendy. Nás vždy zaujmú aj tie manikúrové. Pozrite sa s nami, ako si nechtový dizajn na sezónu jeseň/zima 20-21 predstavujú prestížne módne domy.

Monse: Bordové s kovovým detailom

Značka Monse stavila na temnú stránku bordovej, ktorú vyzdvihla vďaka menej tradičnej, matnej úprave. Nechty ozdobili ešte kovovými krúžkami, ktoré posunuli manikúru do veľmi tajomnej a punkovej sféry.

Christian Siriano: Trblietavé prúžky

Čierne, krátke nechty dominovali prehliadke Christian Siriano. Ozdobené však boli striebristým popráškom, ktorý vytváral jemné prúžky. Vďaka tomu nechty nepôsobili hororovo, ale veľmi elegantne.

2

Rodarte: Tmavofialová

Lesk a hĺbka tmavofialovej farby nádherne vynikla na dlhých, mandľových nechtoch modeliek, ktoré vďaka svojmu bledému líčeniu pripomínali romantické upírky. Nechty boli efektne zladené s perami.

3

Naeem Khan: Zlato

Na prehliadke Naeem Khan to bolo o niečom inom, manikúra bola sústredená okolo luxusu, lesku a trblietok, ktoré vytvárali čisto zlaté, dlhé nechty. Ideálna voľba pre slávnostné udalosti.

4

Rag & Bone: B&W

Krásny, umelecky pôsobiaci mix na nechtoch predviedla značka Rag & Bone, ktorá stavila na abstraktné čierno-biele motívy. Vďaka svojim zvlneným motívom pripomínali čierny mramor a vďaka tomu pôsobili veľmi luxusne.

5

Proenza Schouler: Nenápadná francúzska

Francúzska manikúra sa už naplno vracia na výslnie, dôkazom je jej využitie na prehliadkových mólach. Značka Proenza Schouler si zvolila tú najjemnejšiu, najzákaldnejšiu verziu s bielou špičkou.

7

Oscar de la Renta: Klasická bordová

Na klasickú bordovú sa nedá zanevrieť, na jeseň nás bude baviť vždy. Takže keď sa značka Oscar de la Renta rozhodla pre bordovú farbu na krátkych nechtoch, môžeme si byť istí, že budúcu sezónu bude veľkým hitom.

6

Rodarte: Upírska francúzska

Veľmi efektnú manikúru zvolila značka Rodarte, ktorá prepojila francúzsky štýl zdobenia špičky s prepracovaným dizajnom. Nahé nechty modeliek zdobili červené špičky, ktoré pripomínali vlniacu sa krv.

8

Foto: Getty

1153

Súvisiace články