Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. január 2020

Manikúrové trendy na rok 2020

Už ste rozmýšľali nad tým, ako bude vyzerať vaša manikúra vtomto roku? Ak trendy sa jej dotýkajú?

Manikúrové trendy na rok 2020

Už ste rozmýšľali nad tým, ako bude vyzerať vaša manikúra v tomto roku? Ak trendy sa jej dotýkajú? Pozreli sme sa ako sa k nim postavili nechtové dizajnérky, ktoré sa starajú o nechty svetových celebrít a pripravujú manikúru pre prehliadkové móla.

New French

Návrat francúzskej manikúry sme mohli postrehnúť už minulý rok. Klasická podoba svetloružovej a bielej je však nahradená inými kombináciami a odvážnejšími farbami.

@misspopnails

Zvieracie motívy

Leopard, had či najnovšie kravský motív, si nezískali len módny svet, posúvajú sa do sveta beauty, konkrétne do nechtového dizajnu.

nail unistella@nail_unistella

Netoxické

Dôraz na clean, netoxickú alebo prírodnú beauty sa odrazí aj na nových, menej toxických produktoch na nechtovú starostlivosť.

sundays studio@sundays_studio

Vlnky

70.roky v nechtovom dizajne môže vyzerať aj takto. Oživte klasický vlnkový dizajn a prineste do svojej manikúry. Nebojte sa farieb!

paintboxnails@paintboxnails

Freestyle

Každý iný! Hrajte sa s farbami, motívmi, štýlmi a ich najrôznejšími kombináciami a vytvárajte hravé manikúry, v ktorých je každý nech iný.

chillhouse@chillhouse

Neutrálky

Jemné neutrálne odtiene sivej, čiernej, hnedej sú ideálne do sveta, v ktorom vládne monochromatickosť. Pokojne využívajte ombré efekt či stupňovanie farebnej škály.

oliveandjune@oliveandjune

Foto: Instagram

2647

Súvisiace články