Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. december 2019

Sviatočná manikúrová inšpirácia

Či už máte nechty upravené počas celého roku alebo sa zverujete manikérke len zčasu na čas, máme pre vás tipy na sviatočnú manikúru. Dokonale podčiarkne vianočnú, ale aj novoročnú atmosféru.

Sviatočná manikúrová inšpirácia

Či už máte nechty upravené počas celého roku alebo sa zverujete manikérke len z času na čas, máme pre vás tipy na sviatočnú manikúru. Dokonale podčiarkne vianočnú, ale aj novoročnú atmosféru.

Sklo

Nechty evokujúce sviatočné poháre kombinujú priehľadný efekt a zlatý detail. Krásny dizajn pre milovníčky jednoduchosti a čistoty.

@apresnailofficial 

Stromček

Vianočný stromček nemusí byť iba v obývačke, ale aj na nechtoch. Nechty olemované ihličím a svetielkami pôsobia slávnostne a pritom príjemne.

beautyworksbyamy@beautyworksbyamy 

Sveter

Ak sa neviete nabažiť hrubých, pletených svetrov a pohodlnej atmosféry, doprajte si ďalšiu dávku na svojich nechtoch. Kombinujte jemné, púdrové farby a pridať môžete aj trochu ligotu.

latinwitch@latinwitch 

Ombré

Ombré vo sviatočnom prevedení môže vyzerať aj takto. Kombinujte farby pripomínajúce vianočné dekorácie a nezabudnite pridať aj trochu lesku a trblietok.

thehangedit@thehangedit 

Sviatočná červená

Každá zarytá milovníčka červenej manikúry môže vyskúšať túto slávnostnú verziu. Kombinuje klasickú červenú a hlbokú ligotavú červenú. Jednoduché a pritom efektné.

latinwith2@latinwitch 

Luxusná minimalistická

Hlboká zelená v kombinácii so zlatými fliačikmi pôsobí luxusne a čisto. Je inšpirovaná vianočnými farbami a navyše pripomína vianočné ozdoby na stromčeku.

paintboxnails2@paintboxnails 

Hviezdy

Krásne nechty vytvoríte aj vďaka jednoduchému dizajnu kombinujúcemu priehľadne slonovinovú farbu a zlaté detaily. Vyzerá ako sneh a hviezdnatá obloha.

mytownhouseuk@mytownhouseuk 

Striebro

V prípade, že máte chuť na niečo výrazné, no pritom univerzálne, siahnite po hustých, strieborných trblietkach, ktoré dokonale zapadnú nielen do vianočnej, ale aj novoročnej atmosféry.

imarninails@imarninails 

Konfety

Iný typ trblietok v výrazných, ostrých krivkách vám zase pripomenie novoročné oslavy. Ak ste za minimalistickejší prístup, aplikujte ich len na špičky.

paintboxnails@paintboxnails

Foto: Instagram

1935

Súvisiace články