Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 26. september 2019

Kylie Jenner pripravila kolekciu líčidiel s Balmain

Dizajnér značky Balmain, Olivier Rousteing a kráľovná sociálnych sietí, podnikateľka Kylie Jenner majú k sebe blízko. Práve ona a jej sestry sú jedny z najvýraznejších členiek Balmain Army, ako sa zarytí fanúšikovia značky nazývajú.

Kylie Jenner pripravila kolekciu líčidiel s Balmain

Dizajnér značky Balmain, Olivier Rousteing a kráľovná sociálnych sietí, podnikateľka Kylie Jenner majú k sebe blízko. Práve ona a jej sestry sú jedny z najvýraznejších členiek Balmain Army, ako sa zarytí fanúšikovia značky nazývajú. Teraz svoje priateľstvo posilňujú kolaboráciou, v ktorej vytvorili spoločné produkty dekoratívnej kozmetiky.

Dizajnér a Kylie pred pár dňami oznámili, že pracovali na spoločnej kolekcii, ktorá mala zažiť svoju premiéru počas PFW. Zúčastniť sa jej mala aj samotná Kylie, no zo zdravotných dôvodov nakoniec do Paríža necestovala. To však nemohlo zabrániť pri predstavení línie. Kylie Cosmetics x Balmain je tak na svete! Čo všetko obsahuje?

1

Kolaborácia pozostáva z 3 produktov. Prvým z nich je paletka očných tieňov, ktorá obsahuje 9 trblietavých odtieňov nesúcich názvy ako TOP MODEL, MODEL TYPE či PFW. Ďalším je matný set ceruzky a lesku na pery s názvom PARIS, no a pre tých, ktorí uprednostňujú lesklý efekt je tu lesk na pery MODEL BEHAVIOR s vysokým leskom.

4  5 

Celá kolekcia sa dostane do predaja 27.9. a exkluzívne bude dostupná na stránkach Kylie Cosmetics.

Foto: Instagram (@kyliecosmetics)

1672

Súvisiace články