Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. september 2019

Kolekcia Karl Lagerfeld x L’oréal je tu!

Kozmetický gigant L’oréal len pred pár mesiacmi oznámil kolekciu, ktorá vznikla vspolupráci sKarlom Lagerfeldom ajeho rovnomennou značkou, no až teraz sme sa dočkali prvých fotiek tejto kolekcie. Aje presne taká, ako sme čakali, moderná achic.

Kolekcia Karl Lagerfeld x L’oréal je tu!

Kozmetický gigant L’oréal len pred pár mesiacmi oznámil kolekciu, ktorá vznikla v spolupráci s Karlom Lagerfeldom a jeho rovnomennou značkou, no až teraz sme sa dočkali prvých fotiek tejto kolekcie. A je presne taká, ako sme čakali, moderná a chic.

Kolekcia, ktorá pozostáva z paletky očných tieňov, rúžov, liniek, púdru či maskary, je zároveň jedným z posledných projektov, na ktorých pracoval samotný dizajnér. Dokonale vystihuje jeho estetiku a prístup k móde pretože prepája rock’n rollovoú náladu s parížskym, chic štýlom. Celá kolekcia je preto oblečená do čiernych obalov, ktoré sú dekorované grafickou hrou matných a lesklých povrchov.

1  7  4 

Táto spolupráca bola navrhnutá pre všetky typy žien, ich preferencie a požiadavky. Je preto bohatá na textúry a farby, aby si mohla každá z nás vybrať to, čo sa jej páči. Okrem toho sa dajú jednotlivé produkty použiť na vytvorenie denného aj večerného líčenia. V kolekcii je dostatok matných a lesklých produktov na každodenné nosenie, ale aj dramatickejšie trblietky na večer či slávnostné príležitosti.

2  6 

V kolekcii nájdete paletku očných tieňov pozostávajúcu z 9 farieb, paletku rozjasňovačov v dvoch odtieňoch, extra čiernu maskaru, matnú očnú linku v čiernej a strieborno-ružovej, a rúž Rouge à Lèvres Color Riche Satin v 6 farbách. Celá kolekcia zažije oficiálnu premiéru počas PFW a do predaja sa dostane 27.septembra.

5

Foto: archív značiek

1897

Súvisiace články