Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. september 2019

Vôňa vytvorená ženami, venovaná ženám: Lancôme Idôle

Vreštaurácii Bastion bola 28.augusta predstavená nová vôňa značky Lancôme. Nesie názov Idôle a je určená pre novú generáciu žien, silných, nezávislých a úspešných žien.

Vôňa vytvorená ženami, venovaná ženám: Lancôme Idôle

V reštaurácii Bastion bola 28.augusta predstavená nová vôňa značky Lancôme. Nesie názov Idôle a je určená pre novú generáciu žien, silných, nezávislých a úspešných žien. Je to vôňa, ktorá zabúda na zaužívané pravidlá, presne tak ako ženy, ktorými je inšpirovaná. To sa odzrkadľuje v čistej vôni.

Vôňa vytvorená ženami, venovaná ženám. Navrhli ju 3 renomované parfumérky z 3 kontinentov- Shyamala Maisondieu, Adriana Medina a Nadège Le Garlantezec, ktoré do nej pretavili svoju víziu modernej ženskosti. Charakterizujú ju tóny cyprusu, tóny bergamotu, ruže a jazmínu.

Mood1  mood9 

Lancôme má bohatú históriu v parfumovom odvetví, pričom zakaždým si za svoju múzu zvolili zaujímavé, inšpiratívne ženy. Tou najnovšou je mladá herečka a módna ikona Zendaya, pričom o kampaň sa postaralo fotografické duo Mert and Marcus. „Veľmi sa tešíme, že máme možnosť vytvoriť vôňu pre novú generáciu žien, ktoré spochybňujú status quo, sú slobodné a redefinujú vnímanie úspechu,“ povedal prezident značky, Françoise Lehmann.

Mood2  Mood7 
Mood8  Mood4 

Zabalená je do dosiaľ najtenšieho flakónu s dynamickou siluetou a zlatým rámovaním. Odhalenie novej vône v Prahe sme si nenechali ujsť ani my. Zvedavé boli aj známe osobnosti ako Alex Sedláčková, Nikol Trojanová, Teraz Budková či Martina Pártlová.

1505

Súvisiace články