Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 6. august 2019

Letné nechtové trendy

Ešte máme celé tri týždne na to, aby sme si užívali letné trendy. Platí to v prípade módy, doplnkov aj beauty.

Letné nechtové trendy

Ešte máme celé tri týždne na to, aby sme si užívali letné trendy. Platí to v prípade módy, doplnkov aj beauty. Práve preto sme pre vás našli inšpiráciu pre vašu nasledujúcu manikúru.

Ovocné

Ovocie sa nenosí len na oblečení a doplnkoch, ale aj na nechtoch. Vyberte si svoje obľúbené letné ovocie alebo pokojne choďte do ovocného šalátu.

@nailsbymei

Priehľadné

Kryštálovo číre nechty dekorované zaujímavým umeleckým vyobrazením si takisto získali svoje publikum. Dokonale sa hodia ku letným minimalistickým outfitom.

2@magdarling

Batikované

Nájsť kreatívne využitý batikovaný vzor je dnes naozaj ťažké, nosí ho každý a každý rovnako. Ak sa páči aj vám, vymeňte oblečenie za batikované nechty.

3@nail_unistella

Želé

Farebný, polopriehľadný lak na nechtoch sa častokrát nazýva aj želé dizajn. Takisto je spomienkou na tak obľúbené 90.roky a nosí ich aj Kylie Jenner.

4@janesafarian

Neónové

Aj tomu najväčšiemu odporcovi neónového trendu sa musí zapáčiť takýto decentný dizajn nechtov. Jednoduchá francúzska manikúra osviežená zaujímavou farbou je jednoducho inovatívna.

5@bluesy_nails

Nazar

Symbol modrého oka ste určite už videli pokiaľ ste dovolenkovali v Turecku či Grécku. Je ideálnym prvkom v modernom boho štýle a vynikne aj na manikúre.

6@oliveandjune

Foto: Instagram

1480

Súvisiace články