Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. máj 2019

Udržateľné rúže La Bouche Rouge

Keď sa hovorí o udržateľnosti, väčšinou to je v kontexte módy. Beauty priemysel sa jej však tiež nevyhýba a čoraz častejšie sa verejnosť zaujíma aj o to, ako byť ekologickejší v tejto sfére.

Udržateľné rúže La Bouche Rouge

Keď sa hovorí o udržateľnosti, väčšinou to je v kontexte módy. Beauty priemysel sa jej však tiež nevyhýba a čoraz častejšie sa verejnosť zaujíma aj o to, ako byť ekologickejší v tejto sfére. Mladá francúzska značka sa však rozhodla spraviť krok vpred svojou líniou rúžov.

La Bouche Rouge je prvou značkou, ktorá vyrobila udržateľný rúž. Celý koncept je postavený na personalizácii, kvalite a udržateľnejšom prístupe. Ich produkty sú luxusné a nadčasové, no na ich stránke si ich môžete prispôsobiť presne podľa seba. Proces výberu sa začína pri efekte, ktorý pri svojom rúži vyžadujete, môžete si vybrať matný alebo saténový. Nasleduje definovanie farby, ak si nevyberiete so štandardných odtieňov, ktorých je poriadne veľa, môžete si definovať svoj ideálny odtieň v ešte širšej palete, ktorému dáte aj svoj vlastný názov. Následne svoj rúž oblečiete do niektorých z kožených alebo vegánskych puzdier, pričom na výber máte klasické farby ako čiernu či bielu, ale aj svetlomodrú. Ozdobiť môžete puzdro aj svojim monogramom.

Screenshot 2019 05 29 at 12.07.29

V čom teda spočíva udržateľnosť tejto značky? Puzdro si zakúpite len jeden, prvýkrát. Pri každej ďalšej objednávke vám bude dodaná len náplň. Vytvoriť si samozrejme môžete celú kolekciu La Bouche Rouge rúžov a každému z nich pridelíte jeho stály odtieň, alebo môžete do pôvodného puzdra zakaždým doplniť inú farbu. 

Svoj rúž si môžete vytvoriť na stránakch Laboucherougeparis.com

Foto: archív značky

1150

Súvisiace články