Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. apríl 2019

Zrkadlo, ktoré vás nalíči

Môže to znieť ako sci-fi, no vyzerá to ta, že osobný, robotický vizážista, ktorý vám bude kdispozícii kedykoľvek si zmyslíte, je veľmi blízkou skutočnosťou. Spoločnosť Seymourpowell totiž uviedla na trh zrkadlo, ktoré dokáže svojho užívateľa nalíčiť.

Zrkadlo, ktoré vás nalíči

Môže to znieť ako sci-fi, no vyzerá to ta, že osobný, robotický vizážista, ktorý vám bude k dispozícii kedykoľvek si zmyslíte, je veľmi blízkou skutočnosťou. Spoločnosť Seymourpowell totiž uviedla na trh zrkadlo, ktoré dokáže svojho užívateľa nalíčiť. Ako?

Zrkadlo Élever volo vytvorené na mieru moderných ľudí. Je to inteligentná pomôcka, ktorá dokáže vyhľadať líčenie na internete či na sociálnych sieťach a následne ich „vytlačí“ priamo na tvár užívateľa. Inteligentné zrkadlo dokonale zreprodukuje líčenie a následne ho aplikuje. Ide o prémiový produkt s nádherným dizajnom.

2

Tento produkt je ako stvorený pre každú nadšenkyňu líčenia, ktorá však nemá čas a niekedy ani schopnosti na to, aby dokázala napodobniť profesionálne líčenie z prehlaidkových mól, videoklipov či červeného koberca. Dokonalý make-up podľa nálady sa takto stáva skutočnosťou. Samotný nástroj- zrkadlo, má elegantné tvary a dostupné je v troch farbách, čiernej, bielej a zlatej.

Screenshot 2019 04 01 at 18.33.48

Líčidlá sú pritom ukryté v stojane zrkadla, pričom aplikácia prebieha „nastriekaním“ produktov priamo na tvár. O celý proces, od analýzy pleti, čŕt tváre a vzdialeností sa stará matematika, čiže umelá inteligencia. Báť by sme sa nemali teda ani nesprávnosti líčenia.

Čo myslíte, vyzerá takto budúcnosť líčenia?

1356

Súvisiace články