Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. marec 2019

Natetujte si vôňu na telo

Amkiri nie je len ďalšia kozmetická značka na trhu. Je to unikátny koncept prepájajúci rôzne zmysly do úplne nového produktu.

Natetujte si vôňu na telo

Amkiri nie je len ďalšia kozmetická značka na trhu. Je to unikátny koncept prepájajúci rôzne zmysly do úplne nového produktu. Ide o vôňu, ktorú si na telo nenastriekate, ale natetujete.

„Vôňu množstvo ľudí považuje za ich charakteristický prvok. Tak prečo by sme ho nemohli vidieť?“ Túto otázku si položila zakladateľka značky, Shoval Shavit Shapiro, keď vytvárala novú beauty značku. Ku kozmetike mala vzťah odmalička, keďže jej rodičia vlastnili spoločnosť prírodnej kozmetiky. Parfum sa stal prirodzenou súčasťou jej bežného života tak, ako v prípade väčšiny západnej populácie. Na univerzite vyštudovala v odbore produktový dizajn a neskôr k tomu pridala vizuálnu komunikáciu. Keď začala študovať v dizajnovom štúdiu, zrodil sa nápad prepojiť jej dve záľuby- parfumy a dizajn, do nového konceptu: „Namaľujte si na seba svoju vôňu.“

Prvú a zároveň unisexovú vôňu uvádza na trh práve dnes, počas Medzinárodného dňa parfumov. Ide o patentovaný atrament s vôňou mäty, zázvoru, borievok a cédrového dreva. „Chceli sme spojiť najobľúbenejšie ingrediencie, aby sa vo vôni našiel naozaj každý,“ povedala zakladateľka. Na vytváraní vône spolupracovala s odborníkmi z International Flavors & Fragrances Inc.

ezgif.com optimize

Atrament je dostupný v dvoch odtieňoch- tmavosivej a slonovinovej, je hypoalergénny, vodeodolný a nebol testovaný na zvieratách. Jednoducho sa odstraňuje, no pritom jeho vôňa vydrží až 12 hodín. Parfum môžete nanášať dvoma typmi štetcov, jeden je hrubší a druhý tenší, takže okrem toho, že budete voňať, sa môžete na sebe kreatívne vyblázniť. Ak v sebe umeleckého ducha nemáte, vystačíte si so šablónami, ktoré sa aplikujú ako klasické tetovačky.

ezgif.com optimize copy

„Chceme podporiť jednotlivcov, aby sa vyjadrili aj týmto multi-senzorickým spôsobom,“ dodáva zakladateľka. Vôňa je dostupná na stránkach amkiri.com

1

Foto: archív značky

1351

Súvisiace články