Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. marec 2019

Estée Lauder vytvorilo kolekciu s Kith

Kolaborácie módy a kozmetiky sa stávajú novým štandardom, avšak prepojenie street wearu a beauty priemyslu až také bežné nie je. Práve ztýchto dvoch elementov však vznikla nová kolekcia Kith x Estée Lauder.

Estée Lauder vytvorilo kolekciu s Kith

Kolaborácie módy a kozmetiky sa stávajú novým štandardom, avšak prepojenie street wearu a beauty priemyslu až také bežné nie je. Práve z týchto dvoch elementov však vznikla nová kolekcia Kith x Estée Lauder.

Pri tejto príležitosti značka Estée Lauder oživila svoje pôvodné logo z roku 1946, kedy bola značka založená. Kolaborácia obsahuje najpredávanejšie produkty kozmetickej značky zabalené do efektného akrylového kufríka. Medzi nimi je aj Advanced Night Repair sérum, Anti-Aging Cell Power krém, čistiaci balzam na pleť či pleťovú hmlu.

2

Slogan pre túto kolaboráciu je „Just You,“ čiže prepracovaný slogan typický pre Kith, ktorý znie „Just Us.“ Set sa dostane do predaja 15.marca a dostupný bude v predajniach aj stránkach Kith. Zároveň ide o úplne prvé beauty produkty street wearovej značky.

Foto: archív značky

1359

Súvisiace články