Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. január 2019

Kolaborácia Maybelline x Puma: Športová kozmetika

V priebehu posledných rokov sme boli svedkami mnohých kolaborácií, ktoré prepájali rôzne odvetvia, pričom móda a šport sa stali jednou za najpopulárnejších kombinácií. Šport a beauty priemysel však už taká obvyklá kombinácia nie je.

Kolaborácia Maybelline x Puma: Športová kozmetika

V priebehu posledných rokov sme boli svedkami mnohých kolaborácií, ktoré prepájali rôzne odvetvia, pričom móda a šport sa stali jednou za najpopulárnejších kombinácií. Šport a beauty priemysel však už taká obvyklá kombinácia nie je. Presne do toho sa však vrhli značky Maybelline a Puma.

Ani jedna zo značiek nie je v kolaboračných projektoch nováčikom, Maybelline má na konte napríklad úspešnú kolekciu s Gigi Hadid a PUMA je známa svojimi kolaboráciami s celebritami ako napríkald The Weeknd. Teraz však spájajú svoje sily pri vytváraní línie Maybelline x Puma.

Účelom projektu je rúcať zaužívané pravidlá týkajúce sa make-up a športového výkonu. Na jednej strane im ide o vytvorenie takých produktov, ktoré prežijú celý tréning bez toho, aby sa vám roztekali na tvári a na tej druhej sa snažia dokázať, že šport a líčenie k sebe jednoducho idú a pokiaľ chcete, môžete pokojne prísť do fitka či na hodinu pilatesu aj s výrazným make-upom.

Značka Maybelline uverejnila na svojom Instagrame 3 videá, v ktorých sa nám naskytuje prvý pohľad do produktovej línie, v ktorej zaručene nebudú chýbať očné tiene, rozjasňovač a rúž. Kolekciu by však malo tvoriť dokopy 12 produktov. Okrem toho sa hovorí o púdri, líčkach, a maskare. Do predaja by sa kolekcia mala dostať už tento týždeň.

1618

Súvisiace články