Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. máj 2013

TIPY PRE VÁS: Long Last Lipstick v odtieni Runway Coral

Rúž Clinique Long Last Lipstick v odtieni Runway Coral mala svoju premiéru na módnej prehliadke počas Fashion Weeku v New Yorku. Počas prehliadky Karen Walkerovej Spring 2012 poletovali po prehliadkovom móle modelky s perami v zmyselnom koralovom odtieni.

TIPY PRE VÁS: Long Last Lipstick v odtieni Runway Coral

16.5.2013

Rúž Clinique Long Last Lipstick v odtieni Runway Coral mala svoju premiéru na módnej prehliadke počas Fashion Weeku v New Yorku. Počas prehliadky Karen Walkerovej Spring 2012 poletovali po prehliadkovom móle modelky s perami v zmyselnom koralovom odtieni. Tento sofistikovane živý, farebný tón dodá každej mladistvej tvári tú pravú sviežosť, ktorá je stelesnením radostného pocitu jari. Tento odtieň sa dostáva do predaja konečne aj u nás.

runway_coral_300_Jenna_MenardInšpirácia
Odtieň Runway CoraL je inšpirovaný líčením, ktoré pre módnu prehliadku New Zealand Fashion Designer's Spring 2012 vytvorila Jenna Menard. „Karen si priala, aby modelky vyzerali mladistvo a žensky, avšak s rafinovane sofistikovaným výrazom," vysvetľuje Jenna Menard. „Zvolila som preto veľmi jednoduché líčenie očí, jemnú lícenku a túto jednoduchosť som podčiarkla sýtymi perami, plnými života. Vybrala som žiarivo koralovú farbu, pretože je prekvapivejšia ako červená."

Vytvorenie dokonalého koralového odtieňa
Aby si vytvorila tento úžasný, čistý a žiarivý koralový odtieň, vypravila sa Jenna Menard do laboratórií Clinique. Ak chcete nahliadnuť do zákulisia vzniku odtieňa Runway Coral, navštívte webovú stránku www.clinique.com / RunwayCoral.


runway_coral_400x257runway_coral_172x257

Ako pracovať s odtieňom, ktorý je hitom tejto jari?
Na jar by mali byť v centre záujmu pery. Jenna odporúča skombinovať sýto koralovú farbu pier s mladistvými líčkami a živými očami. „Žiarivá koralová pôsobí na perách hravo, je však dobré nanášať pre väčšiu presnosť odtieň Runway Coral štetčekom. Skúste očné tiene skôr v neutrálnom tóne, lícenku v broskyňovom odtieni a finálny vzhľad dotvorte riasenkou."

Doporučená cena: 570 Kč/20 Eur.

Pripravila: Jana Zajasenská

Foto: Clinique

    10028

    Súvisiace články