Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. február 2013

Víkend patril Interbeauty a Svadobnému veľtrhu

Druhý februárový víkend ponúkol na jarnej edícii veľtrhu krásy Interbeauty v bratislavskej Inchebe nové trendy v úprave vizáže. V priestoroch areálu mali zároveň najväčší sviatok všetky budúce nevesty.

Víkend patril Interbeauty a Svadobnému veľtrhu

10.2.2013

Druhý februárový víkend ponúkol na jarnej edícii veľtrhu krásy Interbeauty v bratislavskej Inchebe nové trendy v úprave vizáže. V priestoroch areálu mali zároveň najväčší sviatok všetky budúce nevesty. Na súbežnom podujatí Svadobný veľtrh totiž mohli nájsť všetko, čo súvisí s organizáciou a zabezpečením svadby, od krásnych šiat až po výzdobu na hostinu.

interbeauty_hlavna


Charitatívne účesy
Šesťdesiat vystavovateľov prinieslo kozmetické novinky a odborníci na skrášľovanie predviedli zručnosť svojich rúk pri vytváraní zaujímavých kreácií. Bohatú nádielku líčidiel, pleťovej i telovej kozmetiky, produktov starostlivosti o vlasy, prípravky na nechty i prístroje pre vybavenie salónov doplnili sprievodné šou a súťaže. Po prvýkrát sa konala celoslovenská súťaž kaderníkov a vizážistov Interbeauty Trophy, kde talentovaní študenti a dospelí vytvárali stylingy na vopred určené témy. Účesy mali stvárňovať atmosféru baroka, moulin rouge a avantgardy, líčenie hľadalo inšpiráciu v africkej žene. Veľtrh Interbeauty ponúkol návštevníčkam skvelú možnosť nechať si vykúzliť nový účes od kaderníkov zvučných mien ako Zolo Takács, Peter Sýkora, Ľubica Horňákova a ďalší. Partia popredných hairstylistov strihala a česala bez nároku na honorár. Všetky vyzbierané peniaze namiesto toho putovali na podporu denného stacionára pre mentálne postihnutých Aliis.


svadba_hlavna
Svadba v balóne

Budúce aj nádejné nevesty našli pod jednou strechou svadobné šaty, doplnky, cateringové služby, odborníkov na výzdobu, zlatníkov a iných špecialistov na všetko, čo je spojené so svadobným dňom. Veľtrh sprevádzali hudobné a tanečné vystúpenia, zlatým klincom podujatia však bola módna prehliadka svadobných aj polnočných šiat, ktoré previedli známe tváre slovenského šoubiznisu. Vrcholom podujatia bola svadba v balóne. Odvážni snúbenci si svoje „áno" povedali vo vzduchu nad parkoviskom výstaviska. Táto netradičná svadba sa navyše zapísala aj do Slovenskej knihy rekordov.

zdroj: Incheba
foto: Janka Zajasenská, Anna Salvová






 

    3993

    Súvisiace články