Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. november 2012

TIPY PRE VÁS: Termoaktívna olejová kúra na veľmi suché vlasy

Suché vlasy sú často dôsledkom nedostatočnej produkcie kožného tuku, ale môžu ich poškodiť aj vonkajšie vplyvy, ako napríklad UV žiarenie. V takomto prípade experti odporúčajú intenzívnu starostlivosť s obsahom vzácnych olejov, ktoré regenerujú vlasy na povrchu a uľahčujú ich rozčesávanie.Ľudí s veľmi suchými a lámavými vlasmi často trápi nedostatok lesku.

TIPY PRE VÁS: Termoaktívna olejová kúra na veľmi suché vlasy

19.11.2012

Suché vlasy sú často dôsledkom nedostatočnej produkcie kožného tuku, ale môžu ich poškodiť aj vonkajšie vplyvy, ako napríklad UV žiarenie. V takomto prípade experti odporúčajú intenzívnu starostlivosť s obsahom vzácnych olejov, ktoré regenerujú vlasy na povrchu a uľahčujú ich rozčesávanie.

Syoss_01Ľudí s veľmi suchými a lámavými vlasmi často trápi nedostatok lesku. Takéto vlasy potrebujú intenzívnu starostlivosť, ktorá ich vyživí, zregeneruje poškodenia a vyhladí ich na povrchu. Ak totiž povrch vlasov nie je hladký, sú náchylnejšie na poškodenie vonkajšími vplyvmi, čo prispieva k štiepeniu končekov a lámavosti. Veľmi dôležité je uľahčiť aj rozčesávanie vlasov, pretože vlhké pramene sú výnimočne citlivé a česaním sa môžu ešte viac poškodiť. Vhodným prostriedkom je v tomto prípade kondicionér so vzácnym, vyživujúcim olejom.

Syoss_02SYOSS vyvinul rad vlasovej starostlivosti Oleo Intense Thermo Care s obsahom vysoko kvalitného oleja. Svoje vlasy tak môžete profesionálne ošetriť aj v pohodlí domova. Optimálne výsledky a vyživenie vlasov bez ich zaťaženia poskytuje táto intenzívna ošetrujúca receptúra pôsobením tepla. Okrem toho využíva technológiu Pro-Cellium Keratin, ktorá vlasom navracia lesk a poddajnosť.

Syoss_samponZačína to šampónom
Starostlivosť o veľmi suché, lámavé vlasy začína výberom správneho šampónu. Šampón s olejom pre hĺbkovú starostlivosť jemne vlasy umyje a posilní ich štruktúru vďaka profesionálnej technológii Pro-Cellium Keratin, ktorú používajú tisíce kaderníkov po celom svete. Účinná receptúra s vyživujúcim olejom vlasy intenzívne vyživí a zanechá ich hebké a plné lesku. Termoaktívna receptúra sa aktivuje pôsobením tepla z fénovania.

Syoss_kondicionerPre ľahké rozčesávanie a poddajnosť
Veľmi suché a lámavé vlasy potrebujú kondicionér, ktorý uľahčí ich rozčesávanie po každom umytí, viac ako akýkoľvek iný typ vlasov. Receptúra kondicionéru s olejom pre hĺbkovú starostlivosť vlasy vyživí, vyhladí na povrchu, zjednoduší ich rozčesávanie a vlasy sa v okamihu stávajú poddajnejšími. Kondicionér nechajte krátko pôsobiť, dôkladne opláchnite a vlasy vyfénujte.

Syoss_sprejSte zaneprázdnená? Siahnite po kúre v spreji
Jej prednosťami sú vysoká účinnosť a jednoduché používanie. Kondicionér nasprejujte do vlasov, ktoré ste presušili uterákom, a neoplachujte. Receptúra intenzívne regeneruje a vyživuje vlasy bez zaťaženia. Dokonca aj veľmi suché a lámavé vlasy získajú späť svoju hebkosť a lesk. Termoaktívna kúra v spreji poskytne optimálne výsledky pôsobením tepla z fénovania.


Syoss_intenzivna_kura_v_tubeIntenzívna kúra v tube
Obzvlášť veľmi suché vlasy potrebujú najmä vyživenie. Z času na čas im treba dodať extra dávku intenzívnej starostlivosti. Intenzívna olejová kúra v tube sa používa jeden- až dvakrát týždenne a pomáha regenerovať vlasy do hĺbky. Vlasy obnovuje už po dvoch minútach a zanechá ich hebké a plné lesku. Termoaktívny ošetrujúci účinok znásobíte, ak si vlasy zabalíte do teplého uteráka. Vlasy potom dôkladne opláchnite a vyfénujte.

zdroj: SYOSS

    7316

    Súvisiace články