Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 11. október 2021

Synergia zeme a oceánu v najnovšom rade Elixir Botanique značky Yves Rocher

V prírode môžeme nájsť množstvo liečivých, prospešných ingrediencií. Mnohé z nich využíva francúzska značka Yves Rocher, ktorá je už dlhé roky známa svojou láskou prírodných ingrediencií.

Synergia zeme a oceánu v najnovšom rade Elixir Botanique značky Yves Rocher

V prírode môžeme nájsť množstvo liečivých, prospešných ingrediencií. Mnohé z nich využíva francúzska značka Yves Rocher, ktorá je už dlhé roky známa svojou láskou prírodných ingrediencií. Tento krát vo svojich produktoch stavili na kombináciu sily zeme a oceánu, z čoho sa zrodil rad Elixir Botanique.

 

Vedeli ste, že ľudia žijúci pri oceáne sú vo všeobecnosti spokojnejší a zdravší? Potvrdilo to už niekoľko štúdií, čo zaujalo aj značku Yves Rocher, ktorú to inšpirovalo vrhnúť sa do štúdie tohto fenoménu. Táto výnimočná a tak trochu tajomná sila zeme a oceánu sa teraz stretáva v kozmetike, aby nám pomohla dosiahnuť čo najkrajšiu a zdravú pokožku.

Dovolenka pre vašu pleť

Cieľom každej dovolenky je zrejme pre každého človeka načerpať nové sily, energiu a zároveň si dopriať relax a vrátiť sa späť do života plní spokojnosti. Upokojujúca a zároveň divoká sila oceánu presne takýto typ relaxu dokáže dopriať, zrejme aj preto mnohí z nás vyhľadávajú prímorské destinácie v rámci svojich letných dovoleniek. S produktmi radu Elixir Botanique sa ako po dovolenke bude cítiť vaša pleť. Výskumníci značky vyvinuli komplex aktívnych látok, ktorý sa môže pochváliť výnimočnou efektivitou v rôznych aspektoch starostlivosti o pleť. Komplex sa sústreďuje okolo dvoch výnimočných rastliniek - Kapucínky a mikroriasy Tetraselmis.

Sila zeme - Kapucínka je výnimočná svojimi zaujímavými listami, pomocou ktorých dokáže optimalizovať svoju fotosyntézu. Tieto listy sú vodotesné a vďaka rôznej drsnosti dokážu využívať dažďové kvapky na samočistenie. Vďaka schopnosti zachytávania slnka ho dokáže transformovať na kyslík. Túto vlastnosť teraz značka Yves Rocher využíva v rámci kozmetiky.

Sila oceánu - mikroriasa Tetraselmis je fytoplanktón, ktorý hrá dôležitú rolu v čistení vzduchu a zachytávaní CO2. Keďže fytoplanktón pláva na hladine vody, ich fotosyntéza prebieha doslova na úrovni vody aj vzduchu, preto je ešte efektívnejšia. Táto morská mikrorastlinka so svojimi detoxikačnými vlastnosťami tak pomáha bojovať s negatívnym vplyvom životného prostredia.

768547 Côte bretonne

Je to vo vzduchu

Určite ste už počuli o tom, ako výrazne vplýva kvalita vzduchu na naše celkové zdravie. Práve morský vzduch a jeho unikátne zloženie ovplyvňuje spomínanú spokojnosť a harmonický stav tela aj mysle. V takomto ovzduší sa miešajú prvky oceánu a zeme, kde v symbióze vytvárajú skvelé podmienky pre zdravý organizmus. Inšpirované týmto vzduchom vznikli produkty radu Elixir Botanique. Využívajú unikátny komplex rastlín a ich okysličujúce schopnosti.

Prepojením týchto dvoch rastlín značka Yves Rocher dosiahla produkty poskytujúce o 45 % zlepšené okysličenie pokožky, o 62 % zlepšenie jeho využitia pokožkou a aktiváciu detoxikácie buniek. Vďaka tomu sú bunky pokožky nielen posilnené, ale aj spevnené, celkovo lepšie fungujú a sú okysličené. Výsledkom je zdravá a rozžiarená pokožka.

738649 Elixir Botanique EMBLEMATIQUE

Spojenie s prírodou v každom kroku

V rade Elixir Botanique nájdete 4 produkty, všetky sú však založené na rovnakej filozofii a mechanizme aktívnych látok. Prvým z nich je Posilňujúce a ochranné sérum, ktoré je určené na intenzívnu starostlivosť o pleť. Už po prvom použití je pleť okamžite detoxikovaná a zároveň chránená pred nepriaznivými vplyvmi znečisteného ovzdušia, čím zároveň predchádza predčasnému starnutiu. Po dlhodobom používaní sú vrásky viditeľne zredukované, pleť je celkovo pevnejšia a pôsobí zdravšie, prežiarene.

738670 Sérum Quotidien Fortifiant Anti Pollution Elixir BotaniquePosilňujúce a ochranné sérum

Krémy na denné a nočné použitie nadväzujú na sérum a podporujú jeho účinnosť. Pleti dodávajú dodatočnú výživu, hydratáciu a pomáhajú ju chrániť, či už ráno alebo v noci.

738679 Elixir Botanique Soin Anti Pollution Réparateur JOURDenná regeneračná starostlivosť  738688 Elixir Botanique Sleeping Care Soin RécuperateurIntenzívna nočná starostlivosť 

Špeciálny očný roll-on takisto poskytuje benefity tejto unikátnej formulácie, avšak v citlivom očnom okolí využíva upravené zloženie, ktoré je vhodnejšie a jemnejšie. Rovnako, ako predchádzajúce produkty poskytuje pokožke špecializovanú starostlivosť, ktorá zabezpečuje ochranu a detox, ale zároveň sa stará aj o zlepšovanie celkového stavu a vzhľadu očného okolia.

738697 Elixir Botanique Roll On Regard Défatiguant ÉclatRozjasňujúci roll-on na okolie očí

Celá línia Elixir Botanique je už dostupná v predajniach značky Yves Rocher, ale aj online na https://yves-rocher.sk/elixir_botanique

983

Súvisiace články