Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 6. august 2021

Všetko, čo potrebujete pre žiarivo krásnu pleť počas leta aj bez mejkapu

Konečne nastal pre mnohých najobľúbenejší čas v roku. LETO.

Všetko, čo potrebujete pre žiarivo krásnu pleť počas leta aj bez mejkapu

Konečne nastal pre mnohých najobľúbenejší čas v roku. LETO. Svoj voľný čas trávime hlavne vonku, športujeme, kúpeme sa a opaľujeme. Naše telo je zrazu krásne hnedé, všetko vyzerá na nás lepšie, dokonca ani ten mejkap si tak často nedávame. Pre našu pokožku a hlavne pleť na tvári je toto obdobie najťažším a najzaťažujúcejším časom v roku. Preto by sme nemali zabúdať na starostlivosť o našu pleť, predovšetkým o dôkladnú hydratáciu, ochranu pred UV žiarením a dostatku vitamínov.

Koncentráty BEAUTY SHOTS od ANNEMARIE BÖRLIND obsahujú skutočne koncentrované množstvá aktívnej látky. BEAUTY SHOT Hydro Booster je koncentrátom kyseliny hyalurónovej a je ideálnou hydratačnou bombou pre vašu pleť v lete.

Naša pleť počas slnečných dní je vystavená UVA a UVB žiareniu. Práve UVA tvorí až 90% UV žiarenia, ktoré preniká až do vrstvy pleti, ktorá sa nazýva epidermis. V nej sa nachádzajú elastínové a kolagénové vlákna, ktoré sa vplyvom UV žiarenia lámu, čo vedie k líniám a vráskam. Preto ak by ste si mali vybrať čo i len jeden produkt, ktorý by ste používali celé leto, určite si vyberte práve krém s SPF ochranou.

image1SUN CARE od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je slnečná kozmetika vyvinutá na základe najmodernejších technológií pre najvyššiu bezpečnosť vašej pokožky. Predstavuje dokonalú ochranu celej rodiny a je vhodná aj pre ľudí trpiacich slnečnými alergiami a problematickou pleťou.

Slnečná kozmetika SUN CARE od ANNEMARIE BÖRLIND je založená na prírode s pokrokovou vysoko efektívnou slnečnou ochranou. Neobsahuje syntetické farbivá a vône, ani nanočastice, silikóny, PEG, emulgátory či parafíny. Je vodeodolná a dermatologicky testovaná.

Vaša pleť potrebuje dostatok hydratácie

Slniečko našu pokožku nielen krásne opáli, ale aj vysuší a zoberie z nej každú jednu kvapku hydratácie. Hydratácia našej pleti je dôležitá v každom ročnom období. No v lete je to povinná jazda. Ak nechceme na konci leta vyzerať ako sušienky, na tento krok by sme nemali zabudnúť. Hydratácia však neznamená umyť si tvár vodou a nechať pôsobiť. Kiež by to bolo tak jednoduché. Idelánym prvým krokom v hydratácii veľmi suchej pokožky je dať si masku.

                               BEAUTY SHOT Hydro Booster a Hydro gélová pleťová maska predstavujú skutočne intezívnu hydratačnú starostlivosť o vašu pleť vďaka koncentrovanému množstvu botanickej kyseliny hyalurónovej.

Výnimočná hydro gélová pleťová maska od prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určená pre suchú pokožku so sklonom k tvorbe vrások a línii v dôsledku dehydratácie. Intenzívne hydratuje, osviežuje, zjemňuje a účinne udržiava v pokožke optimálnu hladinu vlhkosti. Vyhladzuje a vypĺňa vrásky a stimuluje v pokožke vlastnú tvorbu kyseliny hyalurónovej. Výsledkom je dokonalo hydratovaná, hebká a sviežo pôsobiaca pleť. Výsledky sú viditeľné ihneď a sú dlhodobé.

Ak radi rozmaznávate svoju pokožku a chcete jej dopriať len to najlepšie, potom tu máme pre vás tip. Tento BEAUTY SHOT HYDRO BOOSTER, ktorý je taký nakopávač suchej a dehydratovanej pokožky. Vysoko koncentrované ingrediencie dosahujú viditeľné výsledky starostlivosti už za krátke obdobie užívania. Hydratuje, osviežuje a vyplňuje kontúre pleti okamžite. Stimuluje prirodzenú produkciu kyseliny hyalurónovej na vrásky, spôsobené suchou, dehydrovanou pleťou.

ANNEMARIE BôRLIND 2 Phase Hyaluronan Shake Original 50522-fázový hyaluron shake udržiava hladinu hydratácie v pleti. Je ideálnym podkladom pod váš krém, ale v lete ho môžete používať aj samostatne. Budete mať istotu, že vaša pleť má dostatok vlahy na celý deň.

O kyseline hyaluronovej ste už určite počuli. Priam zázračná kyselinka, ktorá nás omladí, hydratuje našu pokožku a udržiava ju mladú a na dotyk hebkú. V ANNEMARIE BÖRLIND posunuli túto zázračnú kyselinu ešte o level vyššie. Používajú botanickú kyselinu hyalurónovú, ktorá vytvára na pleti ochranný film, vypĺňa jemné čiary a vyhladzuje vrásky. Viaže na seba vodu, hydratuje pleť zvnútra a zabraňuje predčasnému starnutiu.

2-fázový hyaluronový shake stimuluje vlastnú tvorbu kyseliny hyalurónovej v pokožke a efektívne a dlhodobo ju zásobuje vlhkosťou. Vytvára ochranný film, vyplňuje jemné línie a vrásky, viaže obrovské množstvo vody a chráni pred stratouvlhkosti. Zaraďte tento produkt do svojej rutiny a vaša pokožka sa konečne napije kvalitnej hydratácie.

Vitamíny aj pre pokožku

Naše telo potrebuje pravidelne zásobovať vitamínmi, je nám všetkým jasné. Ale vedeli ste, že aj naša pleť potrebuje svoje vitamíny, aby mohla zažiariť ? Tak napríklad taký vitamín C a E sú účinnými antioxidantmi, ktoré chránia pleť pred voľnými radikálmi, teda pred predčasným starnutím, nadmernou pigmentáciou, vráskami a mdlým tónom pleti. Ale majú aj iné benefity. Napríklad vitamín E má významné hydratačné účinky, navyše pôsobí proti pigmentovým škvrnám, vráskam a strate pevnosti. Vitamín C detoxikuje pleť a eliminuje pigmentové škvrny.

DSC 6662BEAUTY SHOT Vitamin Energizer a vitamínová DUO maska od ANNEMARIE BÖRLIND predstavujú bohatú porciu vitamínov pre svieži a žiarivý vzhľad pleti.

BEAUTY SHOT Vitamin Energizer a vitamínovú DUO masku od ANNEMARIE BÖRLIND. Tieto dva kozmetické zázraky obsahujú kombináciu účinných prírodných ingrediencií - Goji, Acai či rakytníka rašetliakového, ktoré stimulujú obnovu kožných buniek a revitalizujú unavenú pleť. Vitamín E zo sójových bôbov zasa chráni pokožku pred oxidačným stresom a napomáha predchádzať príznakom predčasného starnutia.

ANNEMARIE BôRLIND Orange Blossom Energizer Original 4995Aby mala pleť dostatok vitamínov aj počas náročného dňa, nevynechajte ráno bez vitamínového séra z pomarančových kvetov, ktorý dodáva pleti novú vitalitu, energiu a žiarivosť, a vďaka jojobovému a makadamiovému oleju získa pružnosť a elasticitu.

Foto: ANNEMARIE BÖRLIND

1023

Súvisiace články