Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 14. jún 2021

Nočné olejové sérum Sleeping Beauty od Yage Organics víťazom prestížnej svetovej súťaže

Ako úplne prvá česká značka získala Yage Organics prestížne ocenenie v súťaži The Beauty Shortlist Awards 2021. V kategórii kozmetiky s krištáľmi drahokamov sa stalo absolútnym víťazom nočnej starostlivosti olejové sérum proti vráskam Yage Organics č.

Nočné olejové sérum Sleeping Beauty od Yage Organics víťazom prestížnej svetovej súťaže

Ako úplne prvá česká značka získala Yage Organics prestížne ocenenie v súťaži The Beauty Shortlist Awards 2021. V kategórii kozmetiky s krištáľmi drahokamov sa stalo absolútnym víťazom nočnej starostlivosti olejové sérum proti vráskam Yage Organics č. 6 - Sleeping Beauty.

Zakladateľka a majiteľka kozmetickej značky Yage Organics Petra Drvoštěpová je na ocenenie veľmi hrdá: "Přiznám se, že v nějaké ocenění jsem tajně doufala, ale první místo v této mezinárodní soutěži mi doslova vyrazilo dech. Yage si našlo své místo mezi světově uznávanými značkami a jsem hrdá, že tím reprezentuji i Českou republiku. Dostane se tím do povědomí, že u nás vzniká kvalitní, bio, udržitelná a hlavně funkční kosmetika. Vítězství séra Sleeping Beauty i pět dalších ocenění produktů Yage si velice vážím.”

organics oasis kozmetika priroda ocenenia shortlistawards yage 2

Ručne miešaný pleťový olej č. 6 Sleeping Beauty obsahuje15 najúčinnejších prírodných rastlinných olejov s 11 výživnými ovocnými a rastlinnými výťažkami, vitamínmi a fosfolipidami. Čierne ríbezle, čučoriedka, baobab, cacay, kamélie, marula, arganový a šípkový olej a ďalšie vzácne ingrediencie vytvára zamatovú olejovú zmes s jedinečnými účinkami. Za špeciálnu zmienku stoja dve unikátne patentované látky - fosfolipidy a zmes mikrorias, ktoré významne pôsobia proti viditeľným známkam starnutia pleti na bunkovej úrovni, podporujú vstrebávanie živín a vytvára ochrannú vrstvu proti strate vody.

organics oasis kozmetika priroda ocenenia shortlistawards yage 3

Olejové sérum č.6 Sleeping Beauty revitalizuje suchú pleť, povzbudzuje regeneráciu kožných buniek a tvorbu kolagénu, zmierňuje výskyt drobných vrások a pigmentových škvŕn. Súčasťou receptúry sú aj energetické účinky krištáľov mesačného kameňa. Pleťový olej sa používa každý večer po obvyklom očistení pleti. Možno ho použiť samostatne alebo po hydratácii esenciou Aquasplash. Ak olej pred nanesením skombinujete so sérom Hello Beautiful, účinky budú ešte intenzívnejšie.

Okrem absolútneho víťazstva olejového séra č. 6 Sleeping Beauty si ďalších päť produktov značky YAGE odnieslo ocenenia Editors Choice. Konkrétne boli ocenené tieto produkty:

Yage č. 3 - Pro Kolagénový Toner Rose Kiss

Yage č. 4 - Hydratačná Esencia s Multimolekulárnou Kh Aqua Splash

Yage č. 5 - Sérum s Kolagénom a Peptidami Hello Beautiful

Yage č. 6 - Anti Ageingový Pleťový Olej Au Revoir Wrinkles

Yage č. 7 - Lokálna Starostlivosť na Pupienky SOS Miracle

Viac informácií o produktoch značky YAGE: www.organic-oasis.sk

1226

Súvisiace články