Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 19. máj 2021

Oblečená do bronzu s Byrokko

Krásne opálená pokožka s bronzovým nádychom sa nám mnohým spája s letom, dobrodružstvami či exotikou. Pre niekoho je opálenie doslova najobľúbenejším doplnkom, ktorý by najradšej nosil počas celého roka.

Oblečená do bronzu s Byrokko

Krásne opálená pokožka s bronzovým nádychom sa nám mnohým spája s letom, dobrodružstvami či exotikou. Pre niekoho je opálenie doslova najobľúbenejším doplnkom, ktorý by najradšej nosil počas celého roka. S blížiacou sa letnou sezónou však môžete svoje opálenie posunúť na nový level vďaka opaľovacím produktom Byrokko.

Značku Byrokko ste už možno zahliadli na sociálnych sieťach, je to totiž populárna voľba medzi influencerkami po celom svete. Ide o prírodné opaľovacie produkty z Európy, ktoré si však pomaličky podmaňujú svet práve vďaka svojej prémiovej kvalite. Produkty tejto značky v sebe spájajú benefity starostlivosti o pleť s lepším, výraznejším a krajším opálením.

Ako to funguje?

Značka Byrokko je obľúbená práve kvôli schopnosti vyživovať pokožku, vytvoriť zamatovo hladký finiš a zároveň podporiť rýchlosť aj intenzitu opálenia. Po aplikácii produkty nezanechávajú mastný film a rýchlo sa vstrebávajú. Tieto výnimočné vlastnosti boli dosiahnuté dlhým skúmaním a experimenotvaním s formuláciami, z ktorých vzišla unikátna kombinácia 100% prírodných olejov zabezpečujúca ultra hlboké opálenie.

Všetky produkty sú cruelty-free a neobsahujú žiadne škodlivé chemické látky. Skvelo pokožku hydratujú, zabezpečujú jej výživu aj krásny lesk bez mastného pocitu.

Ktorý produkt je pre vás?

Prvým a zároveň najobľúbenejším produktom značky Byrokko je Shine Brown, ktorý si získal obrovské davy fanúšikov práve vďaka svojej účinnosti. Dnes existuje v troch rôznych variantoch, no každý z nich zabezpečuje perfektnú starostlivosť o pleť a krásne bronzové opálenie. V roku 2021 značka oslavuje už svoje 5.výročie a pri tejto príležitosti uvádza špeciálne balenie s názvom The Originals, ktoré obsahuje všetky tri verzie populárneho Shine Brown.

ByRokko marec heroshots 192

Prvým z nich je Shine Brown Cream, svetový bestseller s nádhernou tropickou vôňou, ktorý dopĺňa Shine Brown Oil. S nim dosiahnete najhlbšie opálenie. Po čase dostal pomenovanie XXL tanning oil, keďže sami zákazníci boli prekvapení, aké intenzívne opálenie vďaka nemu dosiahli. Túto sadu dopĺňa Shine Brown Peach, olej s SPF 6, ktorý poskytuje ochranu pred slnečným žiarením. Zároveň ide o najnovší prírastok do Byrokko rodiny, no už teraz je veľmi populárny vďaka rýchlemu vstrebávaniu a krásnej vôni.

Byrokko je síce známa najmä svojimi opaľovacími produktami, no svoju expertízu teraz aplikuje aj na samoopaľovacie prípravky. Ak teda patríte k tým z nás, ktorí si radi doprajú opálenie bez opaľovania na slnku či počas celého roka, takéto produkty sú vytvorené práve pre vás.

67360660 2561934843845009 9040139337042242411 n

Aby bola vaše opaľovanie úplné, svoju starostlivosť môžete doplniť o after sun krém, ktorý zabezpečuje revitalizáciu pokožky, skvelú hydratáciu a výživu. Aplikáciou tohto produktu svoje opálenie nielen predlžíte, ale aj predídete šúpaniu pokožky.

Celú ponuku a viac informácii o značke Byrokko nájdete na www.byrokko.com.

Foto: ByRokko

2382

Súvisiace články