Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 28. apríl 2021

La Lusita - miesto, kde nájdete to najlepšie pre zdravie i krásu

Každá žena túži byť krásna. A každá žena si to aj zaslúži.

La Lusita - miesto, kde nájdete to najlepšie pre zdravie i krásu

Každá žena túži byť krásna. A každá žena si to aj zaslúži. Či už sme matky na plný úväzok, pracovne vyťažené podnikateľky či zamestnankyne, manželky, kamarátky, stále sme vo svojom vnútri ženy. A potrebujeme si popri všetkých našich aktivitách nájsť chvíľku času a venovať sa niekoľko okamihov počas dňa len sebe, svojmu zdraviu a svojmu telu. Presne takáto bola myšlienka mladej Slovenky Lucie, vďaka ktorej vznikol eshop La Lusita.

 

LaLusita kozmetika exkluzivita vyziva doplnky zdravie krasa Lucia Tomanovic 1

"Milujem kozmetiku, doplnky, bylinky,  všetko čo sa týka zdravia a hlavne svoju skincare rutinu. Ten čas, ktorý mám len sama pre seba a starostlivosť, ktorú si pri tom s láskou venujem. Dnes je bežné, že ženy sa naháňajú za všetkým naokolo, ale často popri tom nestihnú myslieť na seba. A toto by som chcela ženy naučiť. Aby si našli ten čas, starali sa o seba a starali sa o seba správne. Pretože čím viac sa o seba staráme, tým sa máme radšej. A to je to, čo potrebujeme, aby sme sa cítili krásne, šťastné a milované," popisuje Lucia svoj kozmetický koncept La Lusita.

V rámci svojho eshopu La Lusita ponúka certifikované produkty najvyššej kvality,a lukratívnych svetových značiek, všetko na jednom mieste. Nie každý má totiž čas, priestor a možnosti hľadať na rôznych miestach kvalitné produkty overených značiek. Pod jednou "strechou" La Lusity nájdete:

LILAC SKINCARE - belgickú značku špecializovanú na dermatologické čistiace produkty. Vytvoril ju lekár, ktorý dostal nápad vziať produkt, ktorý používame každý deň a transformovať ho na pomôcku pri dermatologických ošetreniach. Najvyššia kvalita dermatologických čistiacich prostriedkov bez farbív, parabénov a PH neutrálne sú špecializované na rôzne kozmetické procedúry a pomáhajú riešiť dermatologické problémy.

LaLusita kozmetika exkluzivita vyziva doplnky zdravie krasa Lucia Tomanovic 7

PRAXIS - ampule, ktoré poskytujú rýchlu hydratáciu, lifting a okamžitý glow efekt. Proteoglykány sú štrukturálnymi zložkami medzibunkovej hmoty. Stimulujú produkciu kolagénu a elastínu. Priamo sa podieľajú na tvorbe turgoru rôznych tkanív. Sú neoddeliteľnou súčasťou molekulárneho sita v medzibunkovej hmote a zabraňujú šíreniu patogénnych mikroorganizmov. Upokojujú pokožku a zabraňujú predčasnému starnutiu. “Je to zázrak, ktorý budete milovať a podľa mňa by to mal byť must have každej ženy. Aktivujú kolagén a pravidelným používaním dochádza k vyplneniu vrások. Pre znásobenie účinku je vhodné zapracovať ich GEMLIFT špachtľou, vďaka čomu z nich dokážete vytrieskať maximum,“ dodáva Lucia.

LaLusita kozmetika exkluzivita vyziva doplnky zdravie krasa Lucia Tomanovic 2  LaLusita kozmetika exkluzivita vyziva doplnky zdravie krasa spachtla Lucia Tomanovic 6 

FORGET ABOUT AGE je nový kozmetický projekt Astrid Tomczak - odborníčky v estetickom a dermatologickom priemysle. Ako hovorí názov, jej produkty pomáhajú ženám zabudnúť na ich vek.

LaLusita kozmetika exkluzivita vyziva doplnky zdravie krasa Lucia Tomanovic 5

JEAN D'AVEZE - vďaka svojmu mottu "krása je zachovaná každý deň", táto značka poukazuje na to, že pokračuje vo vývoji liečby, ktorá chráni vašu pokožku a skrášľuje ju každý deň o niečo viac. Zároveň rešpektuje prírodu ponúka exkluzívne opaľovacie krémy s anti-age efektom, ktoré sú veľmi ľahké a zároveň zmatňujúce.

LaLusita kozmetika exkluzivita vyziva doplnky zdravie krasa Lucia Tomanovic 8

D-LAB - nutrikozmetika, ktorej hlavnou filozofiou je, že krása a zdravie sú spojené a žiarivá pokožka je výsledkom okysličených, dobre vyživovaných a chránených tkanív, ale je aj ilustráciou správneho fungovania celého nášho tela. Aby sme späť získali kontrolu nad našim telom, vytvoril D-LAB jedinečné programy, ktoré podporujú celé telo, pretože všetko je spojené. Mikrobiota, neuro-hormonálna rovnováha, bunková energia... V závislosti na našich potrebách konáme do hĺbky pomocou základných mechanizmov pôsobenia na obnovenie rovnováhy a každý deň prinášame krásu zvnútra.

LaLusita kozmetika exkluzivita vyziva doplnky zdravie krasa Lucia Tomanovic 3

NUZEST - tieto výživové doplnky boli vyvinuté s cieľom zaplniť nutričné ​​medzery spôsobené konzumáciou potravín s nedostatkom živín, stresujúcim životným štýlom a zlými stravovacími návykmi. Každá zložka a jej forma v produktoch NUZEST má svoje opodstatnenie. Ich zloženie je pravidelne upravované tak, aby produkty boli vždy v súlade s aktuálnym výskumom. Túto značku sa podarilo na slovenský trh priniesť po takmer 5 mesiacoch registrácie produktov.

Bezpečnosť a účinnosť jednotlivých prípravkov bola preukázaná nielen oficiálnymi klinickými štúdiami, ale aj skutočnými skúsenosťami spokojných zákazníkov La Lusity. "Byť mladou a krásnou nikdy nebolo jednoduchšie," hovorí Lucia.

Viac informácií: www.lalusita.sk







1357

Súvisiace články