Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 28. apríl 2021

Kam na liposukciu, facelift, nové prsia či nos?

Bratislava má najmodernejšiu plastiku Vďaka Klinike YES VISAGE získala Bratislava veľkým rozšírením do nových priestorov najmodernejšiu kliniku plastickej chirurgie a estetickej medicíny. To všetko v duchu najnovších poznatkov a vysokých štandardov s individuálnym ľudským prístupom a maximálnym dôrazom na bezpečnosť.

Kam na liposukciu, facelift, nové prsia či nos?

 

Bratislava má najmodernejšiu plastiku

Vďaka Klinike YES VISAGE získala Bratislava veľkým rozšírením do nových priestorov najmodernejšiu kliniku plastickej chirurgie a estetickej medicíny. To všetko v duchu najnovších poznatkov a vysokých štandardov s individuálnym ľudským prístupom a maximálnym dôrazom na bezpečnosť.

Súčasťou novej Kliniky je aj starostlivo vybraný tím medzinárodne uznávaných chirurgov a špecialistov, pýšiacich sa tými najlepšími hodnoteniami na všetkých nezávisle hodnotiacich portáloch nielen na Slovensku. A tak Klinika YES VISAGE dokonale napĺňa svoj slogan „Krása v rukách profesionálov“. Nové zariadenie ponúka nielen bezkonkurenčnú ponuku služieb, ale aj komfortné izby hotelového typu pre klientov po zákrokoch, ktoré vyžadujú hospitalizáciu. Novú Kliniku YES VISAGE nájdete na adrese Gajova 2, Bratislava.

Foto 2 Radka 48 rokov Fastlifting Pred (vľavo) a po (vpravo): Radka, 48 rokov - FastLift

Omladenie a korekcia tváre

Zákrokov v oblasti tváre sa netreba obávať, pokiaľ vychádzajú z rúk skúsených profesionálov. Od drobnejších výkonov, ako sú nové pery, plastika viečok, cez citlivo vykonané úpravy nosa a iné „beautifikácie“, až po celkové omladenie a lifting. A čo YES FastLift? Výrazné chirurgické omladenie, prevádzané ambulantne a bez dlhého zotavovania. A to všetko s prirodzeným výsledkom. Viac na www.yesvisage.sk/fastlift

Foto 4 Lenka 28 rokov LiposukciaPred (vľavo) a po (vpravo): Lenka 28 rokov, Liposukcia

Bezpečné chudnutie a modelácia tela

Od najpopulárnejšej liposukcie súčasnosti, laserovej liposukcie SlimLipo, bez nutnosti celkovej anestézie a dlhého zotavovania, kde dvojitý účinok lasera naviac vypína a spevňuje pokožku, až po moderné druhy miniabdominoplastiky a abdominoplastík. Viac na www.yesvisage.sk/liposukcia

Foto 6 Tereza 27 rokov Augmentácia poprsiaPred (vľavo) a po (vpravo): Tereza 27 rokov - Augmentácia poprsia

Najmodernejšie úpravy poprsia

Až trojnásobne menšia vstupná jazva oproti klasickým metódam. Odľahčené implantáty a špeciálne prirodzené implantáty sa prispôsobujú polohe tela a mnoho ďalších moderných metód pre vytúžené prsia. Viac na www.yesvisage.sk/prsia

TIP PRE VÁS

Túžite po zmene? Veľakrát je to jednoduchšie, než si myslíte. Dôležitou voľbou je konzultácia u správneho odborníka. Aj vy si môžete vyberať z viac ako 300 profesionálnych služieb a stať sa jedným z 30.000 spokojných klientov, ktorých päťhviezdičkovo recenzovaná Klinika YES VISAGE ročne obslúži. Naviac s ocenením Najdôveryhodnejšia značka estetickej medicíny v najväčšom nezávislom spotrebiteľskom hodnotení v Česku a odbornou porotou oceneným titulom Superbrands Slovakia 2021 na Slovensku.

Využite najmodernejšie operačné sály v Bratislave a tých najlepších špecialistov a chirurgov, ktoré Klinika ponúka. Práve teraz máte jedinečnú možnosť využiť promo akciu a to 15% z ceny chirurgického zákroku. Táto exkluzívna ponuka platí do 31. 5. 2021.

Viac informácií nájdete na telefónnom čísle 02/208 77 777 alebo www.yesvisage.sk

1776

Súvisiace články