Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 29. marec 2021

Poznáte účinky a silu organickej kozmetiky?

Príbeh slovenskej firmy Organics cosmetics sa začal vo chvíli, keď sa jedna zo zakladateliek firmy pracujúca v lekárni začala zaujímať o zloženia a účinky rôznych prírodných produktov a porovnala ich s klasickou komerčnou kozmetikou. Tu vznikla jej láska k organickej prírodnej kozmetike a jej účinkom.

Poznáte účinky a silu organickej kozmetiky?

Príbeh slovenskej firmy Organics cosmetics sa začal vo chvíli, keď sa jedna zo zakladateliek firmy pracujúca v lekárni začala zaujímať o zloženia a účinky rôznych prírodných produktov a porovnala ich s klasickou komerčnou kozmetikou. Tu vznikla jej láska k organickej prírodnej kozmetike a jej účinkom.

"Každý zákazník by mal mať možnosť vybrať si z kvalitných produktov, ktoré sú účinné a citlivé k našej pokožke, ale zároveň aj šetrné voči našej planéte. Keď mám ja ako zákazník alebo predajca schopnosť a silu ovplyvniť ponuku kozmetických produktov na našom trhu, rada to urobím pre každého z nás," hovorí o začiatkoch Organics cosmetics (OC) jej majiteľka.

V portfóliu produktov spoločnosti OC sa nachádzajú len tie výroky, ktoré spĺňajú najprísnejšie normy, sú 100% prírodné s najvyššou mierou organických látok, certifikované, bez parabénov, umelých farbív, syntetických vôní, petrochemikálií a mikroplastov. Žiadne zo zložiek nepochádzajú zo živočíšnej ríše, ani žiadne produkty nie sú testované na zvieratách.  

organics mix cosmetics eko bio organicka zprirody 4  organics mix cosmetics eko bio organicka zprirody 8 

Ak si budete produkty vyberať na webe OC, môžete sa spoľahnúť, že na jednom mieste budú len kvalitné značky, ktorým sa dá 100% dôverovať. Rozdiel vo význame prírodných a organických látok v kozmetike vysvetľuje majiteľka OC nasledovne: "Prírodné znamená, že prísada pochádza z prírody, buď vypestovanej, alebo rastúcej na divoko. Prírodná zložka sa tak môže pestovať konvenčnými metódami, ktoré nespĺňajú organické zásady. Organické ale znamená, že tu bola špecifikovaná metóda kultivácie, konkrétne sa ingrediencia pestuje podľa prísnych ekologických pokynov a zásad, bez škodlivých syntetických chemikálii."

OC aktuálne ponúka tri kozmetické značky:

Organics by Sara je kozmetika pre každého, bez ohľadu na vek, pohlavie alebo kožné problémy. Oleje obsahujú rastlinné a éterické oleje, nič iné. Získate rovnováhu medzi rôznymi vitamínmi a mastnými kyselinami, ktoré sú pre vašu pokožku nevyhnutné, a zároveň budete spokojní s nebeskými vôňami éterických olejov.

organics mix cosmetics eko bio organicka zprirody 6

True organic of Sweden  - táto švédska firma využíva len organické a prírodné ingrediencie, používa dokonca obaly vyrobené z cukrovej trstiny.

organics mix cosmetics eko bio organicka zprirody 9

Under your skin je rodinná firma mamy a dcéry, ktoré vyrábajú svoje produkty s vierou, že čo si nanášame na svoju pokožku nakoniec skončí pod ňou. Preto predstavili svoju sériu prírodných, prémiových produktov bez zbytočných chemikálií.

organics mix cosmetics eko bio organicka zprirody 5

Organická kozmetika všetkých troch značiek prináša našej pleti to najlepšie, pretože každý výrobok svojim zložením plne preukazuje silu prírody. Zo suchej a problematickej pleti sa stane vláčna a vyživená skombinovaním tých správnych prírodných ingrediencií. Pokožka je zdravá, a preto je krásna. Pri organickej starostlivosti o pleť však vždy ide o dlhodobú a priebežnú starostlivosť o pleť. Len vtedy nám prináša dlhodobé benefity.

Produkty OC sú určené na starostlivosť o pokožku tváre, celého tela i starostlivosť o vlasy. Vo výrobkoch nájdete účinné a overené poklady z prírody ako napríklad morské riasy, aloe vera, olej zo semien chia, bodliakový olej, šípkový olej, levanduľu či mandarínku. 

Viac informácií: www.organicsmix.sk

IG: @organicsmix.cosmetics

FB: Organicscosmetics

1146

Súvisiace články