Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 24. február 2021

Správne zvolený pleťový peeling dokáže hotové zázraky

28 dní. Presne toľko času potrebuje naša pokožka na svoju regeneráciu.

Správne zvolený pleťový peeling dokáže hotové zázraky

28 dní. Presne toľko času potrebuje naša pokožka na svoju regeneráciu. Ak jej chcete s procesom obnovy trochu pomôcť, siahnite po peelingu. Ten totiž premení unavenú sivú na žiarivú a sviežu pleť! Peelingové prípravky odstraňujú odumreté bunky a stimulujú krvný obeh.

Pravidelná exfoliácia umožňuje lepšie vstrebávanie ďalších produktov do pleti, a tým aj ich účinnejšie pôsobenie a rýchlejší nástup výsledkov. Predstavíme vám tri rozdielne metódy exfoliácie pleti, fyzický peeling, chemický peeling a enzymatický peeling.

FYZICKÝ PEELING

Scrub či gomáž - sú typy fyzickej exfoliácie. Ako naznačuje aj ich názov, fyzické exfoliátory pôsobia na princípe exfoliačných čiastočiek, ktoré aktívne odstraňujú odumretú vrstvu z povrchu pleti. Patria sem napríklad jojobové perličky, bambusové guľôčky a minerály ako kremeň. Tento druh peelingu je určený pre starnúcu pleť, pre ktorú je prínosom akýkoľvek druh bunkového obratu. ORMEDIC gel polisher je kombináciou enzýmov, prášku z olivových jadier a bambusových guľôčok, ktoré vyhladzujú a odstraňujú zašednutosť.

peeling 1

CHEMICKÝ PEELING

Pravdepodobne sú vám známe blahodarné účinky kyseliny glykolovej a mliečnej, dvoch obľúbených druhov kyselín alfahydroxylových. Na druhej strane v rodine kyselín betahydroxylových rovnako zastáva významné miesto kyselina salicylová, obľúbená pri liečbe akné. AHA aj BHA kyseliny pôsobia na vrchnej vrstve pokožky a pomáhajú zjemniť pleť, aby bola hebkejšia a pevnejšia. Chemické peelingy rozpúšťajú väzby odumretých kožných buniek a umožňujú tak dôkladnejšiu exfoliáciu. Peeling na chemickej báze je určený pre problémovú pleť so sklonom k tvorbe vyrážok a pigmentových škvŕn. Ak máte tento typ pleti, siahnite po produktoch s obsahom kyseliny salicylovej rozpustnej v oleji, ktorá je efektívna v čistení zanesených pórov.

AGELESS total resurfacing masque, mikro-exfoliačná maska s obsahom kyselín alfahydroxylových, pleti dokáže prinavrátiť mladistvý vzhľad a jednotný tón.

peeling 2

ENZYMATICKÝ PEELING

Najšetrnejšie enzýmové exfolianty sú zväčša vyrábané z plodov tropického ovocia, ako napríklad papáje, tekvice či ananásu. Odstraňujú odumreté bunky pokožky a zároveň zašednutý odtieň pokožky. Tento peeling patrí k najjemnejším metódam exfoliácie, pretože k odstráneniu odumretých buniek pokožky využíva najmä spomínané prírodné látky. Enzymatický peeling je skvelou alternatívou pre pleť so sklonom k tvorbe vyrážok, či zápalových procesov. Je ideálnym riešením pre citlivú pleť s tendenciou k začervenaniu.
VITAL C hydrating enzyme masque, hydratačná enzýmová maska jemne odstraňuje nahromadenú mdlú a vysušenú pokožku. Výživné vitamíny A, C a E napomáhajú pleti získať zdravší, žiarivejší a mladistvejší vzhľad.

peeling 3

Prístup IMGE Skincare® k zdraviu pokožky je multinárodný a multikultúrny, zastupuje každý tón aj typ pleti. IMAGE® Skincare je značka klinickej kozmetiky, ktorá vychádza z potvrdených aktívnych a smart botanických zložiek. Inovuje účinné látky, kombinuje prelomové technológie a prirodzené účinné zložky, ktoré preukázateľne podporujú viditeľné dlhodobé zdravie pokožky. Prípravky sú pripravované dôkladne a predovšetkým efektívne, pokiaľ ide o dosahovanie skutočných výsledkov.

Viac informácií: www.imageskincare.sk

1187

Súvisiace články